НБА

1. Dobar je Kobi, uvek sam ga gotivio.

2. Ако је и било неке шансе за Лејкерсе да ураде нешто, сад је тек нема.

3. Provući će se u Playoff, ali tamo ispadaju u prvoj rundi... Žao mi Kobiše.

4. Bruklin i Indiana su klasicni kurcavi od ekipa, nego sto su izvikani...al pogotovo Bruklin

5. Не свиђа ми се игра Никса, дај лопту Ентонију или Смиту и пишај по сиротињи!

6. Како силује Мело, дупе би продао за титулу нај стрелца.

7. Пеки то причам, не верујем онај његов шут из окрета је толико глуп, али од 100 шута и моја баба би погодила неки!

8. Moze li neki od vas starijih poznavalaca da mi kaze kako je nastao sukob izmedju Kobija i ONila?

9. Први је егоиста, други је велико дете.... Било је неких речкања ту, а Коби је тада имао и оно неко суђење због наводног силовања или чега ли већ.... Тензија је било, а и медији су се уплели у целу причу, па је вероватно ту и ескалирало.... Већа кривица је вероватно на Кобију имајући у виду шта човек све прича медијима (саиграче треба критиковати, али на тренингу, утакмици и у свлачионици, тј. директно, а не кењати медијима да би се са себе јавно опрала кривица) и да је отерао и Поштара из Лејкерса такође....

10. Gledao sam sad neke klipove, pa sam se zapitao. Dobar su tandem bili, ma sta dobar - odlican. Verovatno su tako nesto hteli da urade i sa Hauardom, ali nije to ni blizu toga.
    Ko je Postar? :)

11. Ne siluje Melo, juče je još i malo šutirao LOL.

12. Поштар је Карл Малоун.

13. Ko je Postar? :)

Da li je moguće da ne znaš :)
    Pa Karl Meloun

14. Први је егоиста, други је велико дете.... Било је неких речкања ту, а Коби је тада имао и оно неко суђење због наводног силовања или чега ли већ.... Тензија је било, а и медији су се уплели у целу причу, па је вероватно ту и ескалирало.... Већа кривица је вероватно на Кобију имајући у виду шта човек све прича медијима (саиграче треба критиковати, али на тренингу, утакмици и у свлачионици, тј. директно, а не кењати медијима да би се са себе јавно опрала кривица) и да је отерао и Поштара из Лејкерса такође....

То, и плус што га је Шек подјебавао да не може без њега, јер Коби није могао да се састави првих година без Шека, док је овај већ пар година после одласка из Лејкерса узео титулу са Мајамијем.

Иначе, Поштар је Карл Малоун.

ManUtdOwn18
    Ne siluje Melo, juče je još i malo šutirao LOL.

Па какве је шутеве вадио и какву је безвезе потрошњу лопти имао није смео да има више од 15 шутева јуче.

15. lolo skroz sam zaboravio.
    I to ga je direkt u penziju oterao ako se ne varam :)

16. Ma za mene je Kobi uvijek bio i ostao, iako se oblači najbolje od svih tamo, pička neviđena. Al' ga boli kurac za sve i kida.

17. Пеки то причам, не верујем онај његов шут из окрета је толико глуп, али од 100 шута и моја баба би погодила неки!

LOL, Melo na šutu iz okreta ubode preko 50%, više od Djurenta, Lebrona, Kobija, Oldridža, Marka Gasola I NOVICKOG... MELO BOLJI OD MOJE BABE!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.