Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Puko mi kop jebem mu sve da mu jebem. Elem Diperu to i jeste problem 80% raje će da kaže e KObi ga je prešao po broju poena i on je bolji mali broj njih će da zna da je MJ odigrao već sad mnogo manje mečeva, da ima bolji procenat i da će uvek imati više poena po meču od Kobija.
Sinoć sam uzeo da gledam finale 98, šestu tekmu i gledam kako čovek sam dobija utakmicu u 40 sekundi prvo daje koš za 4 sekunde ladano prolazi na polaganje, onda odbrana i krade loptu Melounu i onda lomi kičmu Raselu i onda šut sa poludistance iako je prethodnih 4 ili 5 promašio. Majstor jebeni, da se nije vraćao ono bi bio najveći završetak karijere nekog sportiste.
A da ne pričam što je meč morao da igra sam jbt, Pipen je pomogao koliko je mogao al je bio povređen i evidentno je bilo da ne može mnogo a ostali su bežali od lopte celu zadnju četvrtinu. Ili situacija gde šutira za tri, malo isforsirano i maši i vraća se u odbranu da spreči kontru i krade loptu. Jbt pa on je tad igrao jezivu odbranu, uvek je kidao. Majstor jebeni.
Tim Dankan igračina realno. Ajverson je isto bio jeziv nema tu šta, uvek mi je bio gotivniji od Kobija.
http://www.youtube.com/watch?v=_w9UfuiauYM
Ево да се напалите за плејоф, ко није. :)
http://www.firstrow1.eu/watch/182068/1/watch-boston-celtics-vs-new-york-knicks.html
počinje
entoni ih jebe, mamu mu njegovu
Ko voli da se kladi, Entoni preko.
Ajde Melo razveseli me.
Ekipa kojoj je J.R. Smith druga napadačka opcija ne zaslužuje duzme prsten!
Aukurac asam ga urekao.
i neće
Debeli forsira, siluje loptu ako, ako nek nastavi tako to je šansa Bostona. Kakvu je bananu sad popio nesrećni Teri pa ono nije zdravo, on sa metar i željom da poraste krenuo da kuca preko dve glave višeg igrača.
I ne treba duzme.
Prsten uzimaju ili Majami ili Oklahoma eventualno SA. Ostali nemaju nikakve šanse.
al sere grina
A Kobi je ušao u ligu sa jedva 18 dok je Džordan ušao sa 21 i to je debelo zagazio bio. Mislim i dalje bi ovaj imao više poena u proseku ali se to mora uzeti u obzir.
šta bre radi ovaj Bredli, dokle će da prodaje lopte na isti način?
gazi indijana, samo da nastave tako
AJMO LEJKERSI
Kad po našem vremenu počinje SA?
Pola deset.
Do jaja, ne moram se maltretirati u sitne sate. Hvala!