НБА

1. Kako lupeta Šek, upravo reče da indijana treba da ide na Hiberta svaki napad jer Horford ne može da ga čuva.

2. Uživanje bilo gledati Indijanu.
    Sumnjam da će Atlanta ponoviti ovako lošu partiju, biće ovde borbe.

3. Gledam sad, druga četvrtina i Gasol ne može da pogodi ništa s poludistance.

4. bolidi i jedni i drugi, majku im hendikepiranu

5. AJDE JEBI SPARSE BRE!

6. Duncan pravi Dwighta i Gasola majmunima. Elem, imam utisak da je stariji Gasol dosta nazadovao od prve dve sezone u LA.

7. ajde brate Time Dankane ako imaš profil na Vukajliji i ako vidiš ovu poruku daj to pola koša da te zaokružim na tiketu, aj moj braco daj taj 18-ti poen

8. hahahahaha peder nije dao, ahhahahahaha

9. Uopste nije nemoguce da Lejkersi uzmu jednu tekmu u LA... a evo gledam sad npr. Splitera covek je igrao skoro 30 minuta, dao je 2p i 4sk, Gasol i Howard su oba nabili dabl-dablove...i kao slag na tortu on ima jedan PF :) Korisni su Santoniu i Diaw i Dzekson koga su otpustili.... David Lee zavrsio sezonu pocepao butni misic, znaci da cemo najverovatnije gledati Denver i SA u sledecoj rundi i nije iskljuceno da ih Denver izbaci,jos da je Gallinari zdrav....Indiana-Atlanta uzece Atl mozda jednu tekmu al to je to, Indiana ima spoljnu liniju mnogo jacu od ATL,oni ce dalje i ukrstaju se po meni sa Bostonom....mada mozda bude i repriza Millerovog chuouka... :)

Makarone dace Dankan valjda za 3 min, punio ih je lepo veceras :)

10. @ Mancesta heheheheh
    http://www.youtube.com/watch?v=dbWgmnl41UU

ON: Dzenings JEBE MAJAMIJA :)

11. Sparsi objasnili značenje rijeci 'Tim' Lejkersima. Đinobili mađijo 10 minuta mu je potrebno da utrpa 18 poena.

12. a Dankanu čitava četvrtina nije dovoljna da da pola koša

13. Dobroe, nisu mogli al' sledeću dobijaju. Hauard reko da nije gotovo, Gasol će tripl-dabl DŽUDI MIKS 40 POENA I POBEDA. LET'S GO LAKERS. I Clippersi da jebu Memfis, LET'S GO LA!

14. Teško mi je u ovo da poverujem, ne zato što je Željko loš trener, već baš zato što je TRENER. Čovek bi bio u stanju da zakuca najveću zvezdu ekipe za klupu i da više ne odigra ni minut na utakmici ako se bude zajebavala (što je najčešći slučaj u NBA) a to kod Amera ne prolazi jer oni to shvataju kao zajebanciju, a Željko skoro kao igru na život i smrt. Smeo bih ruku u vatru da stavim da bi kod Obradovića Brajant posle nekoliko silovanja lopte u napadu tako zadojio klupu da bi mu zamenila majčinu sisu.

15. Njima i jebeni Brdmen dobija vise prostora u medijima i na terenu zbog izgleda nego zbog igre. A ona konjina iz Lejkersa... Koliki moras da budes atensn hor pa da promenis ime u MIR U SVETU?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.