U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Deluje kao da će sezona biti do jaja.. al još da prođe 15-ak kola, da vidimo ko šta može i ume.. najpozitivniji utisak na mene ostavili Karter-Vilijams, i CP3, u zavidnoj formi. I Kevin Lav se vratio odlično, Di Rouz se još podseća kako se igra. Uglavnom, rano je tipovati, al Indijana, Čikago, GSW, Klipersi, OKC i klasika Majami deluju najozbiljnije. Iznenadjenja: Klivlend, Detroit i Minesota
Pa kaže :
Hjuston
Klivljend
Minesota
Indijana
Klipersi
Oklahoma
Majami
GSW
Čikago
Od njih se očekuje plej of ko iz pičke
Usput i Detroit , Filadelfija pa čak i penzioneri...
Ako Boston bude imo dobar pik sledeće godine fino će bit.
kako Klivlend k'o iz pičke, ako uđu nekako, biće to poslednje mesto
Uć će klivlend. Jebote imaju vjerovatno pleja koji je u top tri, Varežaa, Vejtersa, Beneta koji je bio prvi pik i može da pomogne , i jebenog Bajnama koji je meni vrh igrač
Vigins na draftu sledeće godine, porede ga sa lebronom.
Bajnam, pitanje koliko će ga zdravlje služiti, Kajri je odličan, Vejters nema neki start a i guši ga Si Džej Majls njih dvojica, teško mogu zajedno. Benet, bukvalno ništa za sada.
Vigins je sila, ne znam kako se izjebao Djuk.
Pa ne bih baš rekao da su iznenađenja jer su se prve dve ekipe odlično pojačale, a Minesota bila pandan Arsenalu što se tiče povreda, i logično je onda da bi ove sezone trebalo da dobro igraju, odnosno da su im dosta veće šanse nego prošle godine da uđu u plej-of. Baš mi je drago zbog Klivlenda, posebno zbog Irvinga, kojeg nenormalno gotivim. Samo da ne ispadnu slepci pa ne odu u doigravanje. ololo
Samo da se Golden Stejtu ne povredi neko jako bitan pa da i njih vidim u nekom finalu konferencije...
A bilo bi mi gotivno da Vigins ostane bar 2 godine na koledžu, malo da tuče čežnja :D
Jebote, ima li neko da završi koledž pa da onda ode na draft?
Ja nažalost mislim da će da izadje na draft i da će da ga neki igrač tipa Andersona da ga polomi. Al ajde, bar će bit zanimljivo.
Harisona Barnsa su npr. svi očekivali posle druge godine, baš je eksplodirao, ali je on ostao još jednu.
Bilo bi banjola kad bi svi se naložili na njega, borili se za bolja mjesta u loteriju i na kraj prc, ne izadje na draft lolo
Noel je strašan potencijal, al ga povrede jebavaju
Ma Amerika, šta'š.
Колико видим, шут из игре му је ноћас био 4/17, али је скупио 18 поена. За једног рукија више него пристојан број поена.
Nisam gledao Nedovića nikako. Je l' ga gledao neko od vas? Čini mi se da je na dvije utakmice imao po desetak minuta.
Jebote kapirate li vi da su Karteru Vilijamsu nijanse falile do jebenog KVADRIPL DABLA?
Meni idalje ne ulazi u glavu što neki misle da je prosječan ruki. Novi Medžik.
Ma opušteno tek je počela sezona.
dobar skok Toronta, ali LBJ vraća tekmu u kolosek
Ima prenos negde?
A jebiga, nisam video ovo. Preko strima sam gledao.
Večeras 12 utakmica. Od toga 5 u 1, i 1 u pola2.
Naće se za svakoga po nešto.
Ajmo Indijano do 6. pobjede.