НБА

1. Boston!!!!!!!!!!!!!!

2. jel igrala fila noćas?
    onaj mali lud, pre sezone su bili favoriti za mesto od 27 do 30

3. izgubila posle drugog produžetka

4. Jes NBA kurac kad u njoj ima mesta za Peru Antića i Miroslava Raduljicu, ali ovaj Vučević ozbiljno jebe.
    '90to godište centar, tek treba da se razvija a ima partije sa po 30 poena i 20 skokova, prošle godine i 29 skokova na meču. Drugi skakač lige.
    Praviće čuda Borov mali

5. Шека што булазиш?!?
    Прво Бајнам зло од играча па КВ нови Меџик!? Шта причаш ти децџко?

6. kako je antić dobio banančinu pre neku tekmu kad je hteo da puca za tri...kako je patetično izgledao jbt

7. Немам појма у каквом је он трипу када се одлучио са 30+ диде у НБА.
    А реално и у Европи је био само просјечан играч.

8. al kakav igrač Vučević jebote.
    Dao bi Djokovića i Nastasića za njega i Pekmena u našoj repki.
    de je Saša Pavlović sad?

Gledam na b92 sportski pregled i kažu pre neki dan "Nedović, naš jedini predstavnik u NBA nije nastupao".
    Pa de im je Raduljica?
    Ovaj Kuzmić isto srbenda sigurno je perspektivan za repku, ne znam šta glumi savez pa gaa ne uzima.
    Pekmen istetoviro Boj na Kosovu lolo

9. pare...kolka mu je plata?
    a i jebiga, kao kruna karijere...al jako je patetično izgledalo

10. Kolko je lud ovaj Boston hahahah

11. Kakav je onaj Kwame Brown IGRACINA! no ne igra jebe ga trener..

12. jbt kakav je život kad ti svaki mesec na račun legne milion dolara? ja ne mogu ni da zamislim kako oni troše i na šta

13. Kvomi Braun najluđi igrač na NBA Live 2008, uz Odoma, bolji od Brajanta lolo

14. Karter Vilijams praktično nosi Filadelfiju na svojim ledjima. Bajnam je dobar igrač, ako ga povrede ne sjebu može dosta da pripomogne , to sam rekao. A Vilijamsu su falila 2,3 skoka i ukradena lopta za kvadripl dabl. Prvi ruki koji je ikad bio igrač sedmice poslije Šekila.

15. Pekmen je Srbin to se zna, al Vučević je igrač koji ima za razliku od Hauarda mozak, može da pogodi slobodno bacanje i kolko tolko mu se igra ne svodi samo na zakucavanja i igru u postu već ima i kakav takav šut sa poludistance..

16. I zasluženo, dečko kida kako igra, može on dosta da uradi ove sezone, samo da ne podivlja mnogo

17. može da pogodi slobodno bacanje

Хахахах, каква је тараба онај Хаувард за слободна, јебеш Онила :)

18. Što god ja napišem na sajtu, defka, komentar bilo što uvijek se nadje Riha tu čisto da me spusti malo...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.