НБА

1. Au Bandi kolko ti možeš da budeš pristrasan to je za neverovati. Koliko znaš košarku toliko znaš da odeš u neku neverovatnu krajnost.

2. ovo već postaje dosadno....

Džanki, idi prebacuj lopticu preko mreže.

3. nije da nisam, ne volim ga uopšte, ali

Jebeš kvalitet kad presedi sezonu i te povrede su do njega, nisu povrede samo maler, baba Vange, kurcipalci...

ovo je tačno... surovo ali je tako.

4. Takva povreda jeste najviše maler a najmanje je do njega.

5. Jeste do njega. Ako ništa, zbog stila igre, povreda je došla samo kao šlag na tortu zbog tolikog opterećenja što si i sam rekao. Nije lako, ponese žar, teško je da se iskontroliše, ne kažem, ali ljudski je to faktor, njegovo je telo, on upravlja. Sve je u stavu, stav je osnova košarke, pa i svakog sporta može se reći. Pložaj tela kad se menja pravac, kad se menja ritam, pravilno trčanje, uopšte praavilno spremanje tela za sve to pre tekme... Ne može ljudski faktor biti sekundaran nikako. Kako on svojim stilom igre, izlazi iz tih nekih osnova i radi akrobacije (koje mu dobro idu, ajde) tako svesno povećava šansu da bude povređen...

6. meni coveka zao, dobar je igrac, nije uopste nabedjena velicina, kampanja oko THE RETURN je bila bljutava ali to je sponzor radio, ne on.
    steta je ako nikada vise nece biti isti, steta za ovu sezonu i steta ze nekoliko sezona pred nama.
    jednostavno ovaj istok, koji je ionako jadan i bedan, bez cikaga je go kurac, trenutno barem.

nego da se vratim na temu,
    meni je zao, nije zasluzio.

jebiga, kad bi se npr ona pickica od grifina povredila, ne bih suzu pustio.

7. Ma daleko od toga da je zaslužio, nije meni drago što se on povredio, drago mi je kad ima 6 izgubljenih, al' ne mrzim nikoga toliko da bih mu želeo da se povredi.

8. Jel u njega povreda kao i u Ronalda?

9. Роуз завршио сезону, менискус прејебан, овога пута десна нога је у питању...

10. otiso mu meniskus
    vestbruku je trebalo 6 meseci da se oporavi od slicne povrede
    ako se Rouz i vrati ove sezone, sumnjam da ce mnogo pomoci cikagu.
    sumnjam da ce ikada vise biti all star.

11. Steta bilo kom sportisti da se dogodi tako nesto. Pitanje je kakav ce potez napraviti Bulsi kad se vrati i ako se vrati uopste normalan...

12. e jebem ti sakramento smotani, rešenu utakmicu skoro izgube sad....
    boli ga kurac, uzeće i ove godine oko 50-60 miliona na platu i sponzorske ugovore i ćao, karaće do kraja života žene

13. Pa ako nisu prednji ukršteni dobro je on prošao. Neće više on nikad da bude onaj stari, čak i da fizički ne ostanu posledice imaće on blokadu u glavi.

14. Mnogo dobra tekma, Blejk pička, Pol kepec kojeg srede redovno, Tomas jebe keve.

15. TucanKamen
    Pa ako nisu prednji ukršteni dobro je on prošao. Neće više on nikad da bude onaj stari, čak i da fizički ne ostanu posledice imaće on blokadu u glavi.

То... Да је неки други тип играча са другим типом игре, некако би и могло, овако тешко. Он је тип играча који може да игра искључиво ако је у могућности да се залеђе у пуном трку преко три играча, да се бацака и прави зајебанције, без тога је просечан шутер са просечним способностима за разигравање саиграча.

16. без тога је просечан шутер са просечним способностима за разигравање саиграча.

plus sa blokadom u glavi jer je mnogo zajeban osecas kad ti koleno ode iz cista mira.
    desilo mi se vise puta, tako i prestao da igram basket, jer nikad ne znam kad moze da mi se vrati povreda. dobro sad, ja nemam doktore strucnjake, operacije, picke materine, ali tripujem da kapiram kako se oseca, ja bre vise ni preko ulice ne smem da pretrcavam, plasim se da ne padnem.

17. Kako montiraju sudije kad Klipersi kuci igraju usta ih jebem mala....

18. Muda do zemlje, najbolji plejmejker na svetu, Njegovo Visočanstvo- Kris Pol.

19. Ajoj, kakva su kanta od ekipe ovi Klipersi... Mnogo mi krivo zbog Sakramenta. Vratiše se u utakmicu, imali su ih, ali kurac. El zna neko šta je s Iguadalom, tj. el neka ozbiljnija povreda, mrzi me sad da tražim?

20. jel neće igrati večeras?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.