Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
BANDI JEBEM TI MRTVOG POLA. I RIVERSA GOVNARA.
Grešiš Šeka, psuj glupi Čikago što je tako loš, pa ga Rivers izvede jer ne nepotreban i da ne rizikuje povredu :D
DA JE DAO U PRVOME ONO BACANJE I TROJKU NE BIH SE JA NERVIRAO!
Čikago je prošle sezone izvukao maksimum iz ekipe, bez Rouza. Nema šanse da se to ponovi. Ove sezone će, kao i Nju Jork, biti srednja žalost.
A jebiga sad, mnogo je to, ttreba u granicama normale gledati, i omaši čovek ponešto :D
Ma da, slab je Čikago skroz, samo, ovo je šansa da Džimi Batler pokaže šta ume, a i on je trenutno povređen.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1456583_681083705265240_392748526_n.jpg
hahahaha :D
http://firstrownow.eu/watch/223694/1/watch-indiana-pacers-vs-minnesota-timberwolves.html
indžoj
Džo Džonson 15 već, još jedna odlična košgeterska partija. A Nene uvalio 16 Lejkersima, nije još poluvreme.
Garnet igra k'o da ima 27 a ne 37.
sad su našli njih dvoica da kidaju jebem im mame
Dobija Toronto bre!
Могу ли Лејкерси да добију Вашингтон? 3.4 је квота на двојку, а само 4 разлике.
pa ja ne mogu ovo da gledam...kako su bedni i jadni kanađani
Гледао малопре Голден Стејт против Њу Орлеанса, победа ГС 102:101, ЊО имао шут за победу али лопта курвински изашла. Томпсон пре свих па онда, Ли, Кари стандардно добри и расположени О Нил, овај пут донели победу ГС. Холидеј, Гордон и Андерсон вукли ЊО све време али недовољно. Недовић одиграо неких 10 минута за ГС без поена уз два скока и једну асистенцију. У нападу ниједан напад није ишао преко њега, служио је само да се пренесе лопта и онда одлазио у ћошак, наравно одлуком тренера, асистенцију је имао лепу, екстра пас у корнер иако је и он био сам на тројци. Е сад оно што мене чуди много, је његова игра у одбрани. Одиграо је сасвим солидну одбрану, буквално сам за време које је играо имао утисак да има улогу оног дефанзивног специјалца, није се забијао у блокове, пратио је играча до краја, увек је био на лопти, изнудио фаул у нападу блоком када се ломио меч, успео да сачува Дејвиса у мисмечу (тачније ови вероватно нису сконтали да је мисмеч па Дејвис није добио лопту, али ту заслуге мора да има и Недовић који се забио у тело Дејвису и овај није имао позицију), бацио се једном лудачки како би стигао до лопте и замало повредио... Радује ме што напредује када је игра у одбрани у питању, на ЕП смо могли да видимо да то мора поправити и ако настави добићемо много квалитетнијег играча за репрезентацију. Што се тиче његове НБА каријере, рано је да се предвиђа било шта али види се да се труди и да жели да искористи сваки минут и то на терену не изгледа толико лоше, надам се да ће у наредних пар утакмица бити још бољи и натерати тренера да му да и мало слободе у нападу и пробати га коначно на двојци када игра заједно са Каријем. Занимљива екипа је ГС, навијам за њих ове сезоне :).
Обожавалац, хвала за анализу, ја све да одгледам неку њихову утакмицу ове сезоне, највише због њега, али никако ми се не уклапа време играња...
Кад га је узео ГС ја сам мислио да је то супер и да би могао да буде други плеј, да убија 20ак минута по утакмици. Овако јебига, испаде да њима више одговара да и Карија и Томпсона гурају по 40+ минута по утакмици, него да неко други заигра. Испада ГС екипа са најбољом бековском линијом, тако да би Недовића можда и спасао трејд у неку дављеничку екипу која је спремна да му да мало слободе и више минута.
Види се да напредује константно, докле год је тако, има шансе да успе тамо.
I ja sam gledao Voriorse, al samo do poluvremena. Nedović igrao malo, a meni se prispavalo i nisam mogao više. Vidio sam samo da je napravio jedan prekršaj. Al ovaj što je šutao je ubacio samo jedno bacanje :D
Derik Viliams prešao u Sakramento za Mba Mbota, tako nekako. Nadam se da će bolje igrati tamo. Gotivio sam ga u Minesoti, al nije bio konstantan.
ričard luc m boa ah mute, hahah tako nekako se zove
jebaće Derik
pola četvrtine 6:4 dantijebem
MINESOTINI DRESOVI SA RUKAVIMA