Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Au brate...
A jebem ti, meni žao Rouza nešto baš.. nije da mi je najdraži igrač, al je bio jedan od retkih u ligi koji sam pravi razliku na terenu
HARDEN POVRIJEDJEN SVE PARE NA HAUARDA!
Прекривен је.
Дакле не играју ни Кари ни Иги, Недовић ако сад не убаци више од 2 поена, никад неће!
Кад почиње меч?
У 4:30 после поноћи по нашем времену.
Е смор. Баш би ми легло да је у 2 или 3... Хвала.
5 poena NN lice
Klipersi Bulsi nocas na SK.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1467307_749616271718423_1956646795_n.jpg
Pekmen mu udario čvrgu haha
E sad Nedović ode u Santa Kruz :D
Fino igraju Netsi al me nervira ta tekma nevidjeno...
meni su nekako skroz smorna ekipa, uz Atlantu i naravno Memfis
ja više volim da gledam istok nego zapad, nemam pojma što...pre bi gledao npr. klevland - orlando nego klipersi - san antonio
Garnet jebeno place na klupi!:)
Nisu mogli ni Dzonson ni Karlesimo da ih ukomponiju, pa nije ni cudo sto Kid kao novajlija ne moze, al ovaj Bruklin je toliko govno od ekipe da to nije normalno. Ajd sto ih treneri jebu al igraci prave tako smesne greske da to ne bi ni nas Kalina ili Gagula uradio u finalu kupa Radivoja Koraca, pa da je ceo dan jeo tatule. Prvi su po platama u NBA, mozda ovaj Prohorov pere pare, drka kurac, ili Bog zna sta radi, ali tako su mi slatko izbijali pare iz dzepa prosle sezone da mi je mrcila svest na momente. Svi igraci su imali vrhunske role u svojim timovima pre nego sto su dosli u NY da igraju, i Wiliams, Garnet/Pirs, Johnson, Walas, ali zato kad su dosli u NY ko da im neko dzara asupuh dok igraj. MRS!
ma da
http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-lige/10631-nedovic-brojao-do-31-u-razvojnoj-ligi
Jes prejebao Nedović, moraće ga vratiti sad. Možda odigra još koju. Mislim da nije toliko ni loše ovo što su ga malo poslali u D ligu. Malo da se okuraži.
Nije me bilo nekoliko dana na temi. Baš sam se nekako razočarao povredom Rouza. Čitam članak i tražim koja je noga, kad sam vidio da je ona druga, nekako mi laknulo. Iako me je naljutio kad je zasuo Indijanu trojkama neki dan, krivo mi opet, jebi ga.
Inače, Kris Pol je isto bio divljak kao Rouz, pa je promijenio stil igre nakon povrede koljena. Moraće i Derik malo da promijeni svoj stil.
Nije Kris nikada bio divljak :D Još od koledža igra ovako.
Samo sam čekao kad će da se javi Bandi lolo