НБА

1. Najjače idu kontru tri na jedna, i Bruks staje 2 metra od trojke i cepaaa

2. kako ce samo deni ejndz da razbuca ovaj tim. jos uvek imaju realne snase da budu poslednji na istoku.

3. Ko bre ? Boston ? Ajde ne blamiraj se...

4. navijam za boston negde od kako je divac prestao da igra.
    i najbolje bi bilo da oslobodi jos malo seleri kepa, da uvali nekome valasa i da zavrse sto je losije moguce na kraju,
    pa da lepo napravi ekipu kako je bog reko, malo od pikova malo od trejda, malo od FA.

5. Ево ја да опет мало прокоментаришем Вориорсе и Недовића :). Гледао сам све утакмице које су играли од претходног уписа али нисам стигао да пишем. Вориорси су екипа која буквално зависи од два играча. Уколико Кари и Томпсон имају своје вече са било којом екипом могу да играју егал утакмице. Уколико немају, нпр. Томпсон против Рокетса само 5 поена за 30+ минута могу лако доживети дебакл. Богут је слаб ове сезоне, бар ових неколико утакмица које сам ја гледао. Одбрана му никад није била јача страна а сада је још слабија, Хауарду није могао ништа, Валанчијунас и Амир Џонсон су били бољи у директном дуелу, Казнс га је исто разбио (иако је тај меч Богут решио блокадом Томасу). Богут прикупи по 8,9 скокова по мечу у просеку отприлике и то му је плус, али О Нил много боље користи своје минуте од Богута на петици ове сезоне, јер има бољу игру у оба правца. Исто тако ни Дејвид Ли није у некој форми, дао је на две утакмице око 20-ак поена али од Ол Стар играча се очекује више. Барнс има све предиспозиције да постане одличан играч, одличан је спот ап шутер, има добар улаз, одбрана солидна, гађа и тројке, баш добар играч у најави. Што се тиче клупе Вориорса мислим да ретко ко показује да би могао достојно да замени неког из прве поставе осим О Нила. Грин уме да одигра добро и буде превага у битним моментима меча, али није констатан јер на неколико мечева је имао сасвим солидну минутажу (20+). Спејтс ништа посебно, може да погоди са полудистанце и узме неколико скокова али ништа више од тога бар по ономе што сам ја гледао. На Бејзмора се није рачунало превише и имао је баш малу минутажу све до утакмице са Рокетсима где је показао да му се треба дати већа шанса.
    И на крају Немања. Првом утакмицом (из претходног уписа) сам био сасвим задовољан, после тога ништа претерано. Види се да је мнооoooого стегнут када је на терену, крене у продор, један играч креће на њега он одмах враћа назад неком, због тога је често губио лопте. Добијао је већу минутажу у пар утакмица (преко 10 минута) али ништа конретно није радио, да 2-4 поена и то је то. Утакмица са Рокетсима је показала да мора много јаче, Бејзмор му је показао како треба користити шансу, човек је улазио на тројицу, погађао уз фаул, погодио неколико лепих шутева и једно врхунско закуцавање, док је Недовић исто то време провео тако што је само додавао лопту саиграчима и забијао се у ћошак (причао сам да је то вероватно наредба тренера, али он игра плеја јеботе, мора некад да одигра нешто на своју руку) и ништа конретно није урадио, као да га је било брига јер су тај меч губили неких 20, 30 разлике цео меч. Јуче је одиграо 3, 4 минута и имао лепу асистенцију за Барнса и тројку у задњој секунди са 9 метара, што је опет показало да се опусти само када његов тим води и када му нико не би ништа рекао да је промашио или изгубио лопту. То ми се не свиђа код њега и то мора што пре да поправи, тај приступ игри и може бити ок, а ако овако настави брзо ће му Бејзмор који је био у његовој сенци узети минутажу.

мало прокоментаришем

Јебига.

6. Ma znam ja to, treba fino bacit hamfrisa i Valasa , i ako bog da da nas usere prvi pik, pa malog viginsa duzmemo. Ako ne neki centar, ovaj Olinik me nervira. Imamo finu petorku, Rondo, Bredli, Grin, Salindzer kao centar, ili cetvorka i bass. Samo kad bi neko uleceo mjesto basa, plus imamo Kroforda tatu...

7. Raptors trade Rudy Gay, Quincy Acy, and Aaron Gray to the Kings for Greivis Vasquez, Chuck Hayes, Patrick Patterson, and John Salmons.

8. VRATIA SE MAMBA!
    http://www.youtube.com/watch?v=NG2m5IlFEz0
    Fazon da sinoc nije igrao, Lejkersi bi opusteno dobili Toronto :)

Gay zavrsi u Sacramentu tako da oni nisu vise ekipa za drkanciju, spominje se da ce Toronto da se resi Lowrya. No vidjecemo.

9. Радуљица је успео да убаци двоцифрен број поена!
    НБА је отишла у курац кад је играч калибра Растка Цветковића, успео да постигне 10 поена. Иначе Растко Цветковић је својевремено у дресу Денвера у сезони 1995/96 постигао укупно 8 поена на 10 утакмица.

10. Ja ne vjerujem da nakon onakvog faula Garneta Grifin ne uradi ništa. Nije ga pitao ni zašto si to uradio Kevine decxko.
    Grifin je najveća pička koja se pojavila u NBA ligi. Džaba široka ramena kad su muda malena.

11. kakav obračun pod koševima u Portlandu

12. Риха Дисидент
    Ja ne vjerujem da nakon onakvog faula Garneta Grifin ne uradi ništa. Nije ga pitao ni zašto si to uradio Kevine decxko.
    Grifin je najveća pička koja se pojavila u NBA ligi. Džaba široka ramena kad su muda malena.

А него шта је требао да уради, као да му се унесе у фацу у фазону "Саћу те бијем пичко, што ми такав фаул правиш" ? Какво је то глупаво размишљање, па у професионалном спорту су сви свесни да не могу да добију батине, тако би рецимо комотно плеј од 180 могао да се унесе центру у фацу и опсује му кеву, свесни су они да једино што може да се деси је да га овај одгурне, сигурно да неће да га пресавија преко колена и поломи му обе ноге и затвори оба ока јеботе. Улети гомила и раздвоји се то одмах.

Друго, дегенерици који су у стању да за овакве ствари се буне, јер им је неко мало јачи фаул направио (а поготову они што хоће тучу) се на већини терена терају у пизду материну. Твоје размишљање о томе да је овај због тога пичка је као да си гледао америчко рвање и рекао да је неко сиса јер је пао после одглумљеног ударца столицом у главу.

13. Ma mlad je Grifin jos, ih mangupi su to....

14. Ali Grifin svakako jeste pička, bez obzira na to sinoć.

15. Грифин је пичка јер улеће људима лактовима и песницама у главу кад иде на закуцавање, не зато што не почиње имагинарне туче после јачих фаулова.

16. Peki tu svoju pričicu prosipaj drugome. Čovjek je žensko u muškom tijelu.

17. Nejt Robinson u telu Blejka PICKE Grifina <3 Pa taj bi bre LeBrona slao po vodu eeej

edit
    http://youtu.be/WUwMo9Fufes

18. lepo odigrao Deron, uželeo se

eh... Blejk Nejt... kad smo kod tih mikseva Paul/ Howard bi bio strašan haha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.