НБА

1. Zanimljivo veče sinoć. Buzeru i Orlandu sam jebo mater bezobraznu, onu neodgovornu.

2. Rej Alen 6. aktivan igrač sa 24 000 poena.

3. Nemam pojma zašto došlo mi da sastavim po 5 igrača po meni najboljih u enbiej na njihovoj poziciji ili bar omiljeni meni... Doduše ovo je kad su svi zdravi

Plej
    Rondo
    Džon Vol
    Kajri Irving
    Kris Pol
    D Rose

Bek- šuter

DeRozan
    Aflalo
    Kobi - doduše teškog srca rekoh ovo
    Vejd
    Pol Džordž

Trojka

KD - najbolji igrač u enbiej, bogotac
    Lebron
    Melo
    Iguadala
    i Leonard

Mada su meni iskreno jedni od omiljenih Pirs i Evans.

Četvorka

DANKAN!!!!!
    Gasol
    Kevin Lav
    Stodermajer
    Oldridž

Centri
    Vučević
    Pekmen
    Ako baš mora i Hauard
    Kazins
    Hibert

4. si ovo redom, msm da l' si rekao da je Vol bolji od Pola i Vučević bolji od Kazinsa, DeRozan od Džordža i to, kontam da nisi :D

5. Ne bre redom, no kako su mi padali na pamet

6. Je li zna neko da li Deng igra večeras protiv Orlanda? Da li dolazi kec na Čikago da poguram sa jačim ulogom?

7. trebalo bi da igra Deng, igao je prošlu, ništa novo nije bilo

8. Ima onu povredu, jebemliga. Da poguram Čikago, Bruklin, Indianu i Majami 1/1?
    Ne tražim da odlučite nego mišljenje.

9. Majami i Bruklin teraj, rekao bih, al' nisam za ove dve siguran.. Deotrit nije loš uopšte, a ovamo može svašta da bude

10. Iskulirat ću danas. Ili mi je kvota premala ili mi djeluje nesigurno. Čekamo sutrašnji dan.

11. мене синоћ сјебо хјустон и голден стејт, пезос ми реко да играм на мемфис ал сам га зајебо па игро на минесоту и портланд тако да нисам све промашио.
    Вечерас играм опет систем 2/4 имам још три долара за вечерас

12. Indiana cist kec mada je mala kvota, doh ok 6,5 1,65, ne moze Detroit da se izbori sa njima nemaju klupu a tesko ce biti sa Westom/Hibertom ispod kosa/ nemaju nijednu izgubljenu kod kuce, jos su se ovu juce da izv. dzarali sa Portlandom...Cikago ne bih igrao veceras nikako...Mozda je najbolja kvota ATL-LAL 1 @ 1,50 i eventalno Minesota @ 1,80, WSH bi trebala da bude 2ka ako budu igrali Nene i Beal ali su GTD...i da prevelika je kvota na SAS protiv Klipersa to treba pikirat!

13. kažem ja da to nije čist kec, i uhvatim H2 ali jbg Lejkersi sjebaše H2... večeras MEM- LAL Kobi protiv jedne od najčvršćih odbrana

14. може матори коби да га пуши мало

15. kobi supakhahahaha stari kurvomir

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.