НБА

1. 1. i 2. mesto, sto bi reko Sarenac, JOHOHOHOHOOHHOO

http://www.youtube.com/watch?v=2YXMQJ8Cq4I

2. Benet najgori mogući pik na draftu ne znam što su mislili ovi iz klivlenda. Ovi komentatori Bostona su bogovi , ja plačem svaki put

3. Rondo u indijanu za grejndzera i hila

4. Jebote sad svi imaju ove debilne dresove sa rukavima

5. procito...nije jos sigurno, al dogovaraju se...
    i dragic ide u sakramento valjda..
    al tumbaju te timove jebote..

kolko znam svaka ekipa ce ih nositi maksimalno 12 puta u sezoni, te dresove sa rukavima, cini mi se da sam tako procitao pre sezone..

6. Bajnam u Klipersima ili Majamiju, on kaze da bi licno voleo LAC u sustini

7. Rondo ne ide nidje, to znam, za bajnama me zabolje.

8. bzv je sto se mi patimo finansijski

9. Помиње се стварно то да је могуће да Рондо оде у Индијану за Грејнџера, Хила и пика прве рунде на следећем драфту.

Бајнам ће вероватно негде јер су га Кавси управо суспендовали на неодређено.

Вестбрук опет на операцији, враћа се тек после Ол Стар меча.

10. Nema šanse, raspustili bi cijeli tim. Onda bi morao pored seltiksa i indijanu da volim. A taj posao sa Grejndžerom i Hilom i pikom na draftu bi bio govno, jer će ovi da osvoje.

11. Шека
    Nema šanse, raspustili bi cijeli tim. Onda bi morao pored seltiksa i indijanu da volim. A taj posao sa Grejndžerom i Hilom i pikom na draftu bi bio govno, jer će ovi da osvoje.

Па тај трејд би доста доброг донео и једнима и другима.

Индијана даје пика - што није тако страшно јер ионако имају готово целу екипу пуну младих играча; дају Хила, просечног плеја и добијају врхунског Ол Стар организатора игре; и дају Грејнџера кога и овако, већ се назире, имају проблема да уклопе у екипу после повратка. Док се он опорављао, Пол Џорџ је постао топ 3 крило лиге, и враћати га на двојку (коју је играо док је Грејнџер био стартер, и коју би играо ако Грејнџер стартује) би био очајан потез.

Бостон би дао играча који сам у овој екипи нема шта да тражи, а добили би солидног плеја (мада су на тој позицији ок) и крило какво им баш треба, дакле играч који може без проблема да убацује просечно 20-25 поена.

Не могу ни да замислим какве би бројке правио Пол Џорџ ако би му Рондо додавао лопте, капирам да би лагано убацивао 30 поена.

12. Jebote, samim tim bi ubili Boston u potpunosti. Koji će kurac bostonu 29 pik u prvoj rundi ?
    + Ajde, imaju Kroforda koji otkida pa se ne bi osjetilo mnogo, ali jebote ne kapiram koja je pojenta Grejndžera kad je Grin jedno duplo bolji... Ja bih radije izvršio trejd sa Torontom, dao im Hamfrisa i ronda, a oni nama laurija i Džonsona. Lauri se već spominjao u trejdovima, mada im je amir sada vr' igrač. To bi bilo sjajno, ubiše mi boston!!!!

13. Ronda daju samo uz walasa. Poenta je oslobnditi se walasa, ali uz njega moraš dati grina ili ronda.

14. Aukurac, ko će onu gorilu htjet

15. Ode pišljiva Atlanta u produžetak, Antić ubo trojku 3 sekunde pre kraja. Cirkus.

16. Ako Rondo ode u Indijanu, razjebaće Majami u finalu istoka ko konja

17. Kazins najbolji centar u cijeloj ligi trenutno!

18. samo zelim da kazem da je son merion jedan veliki jebac vukova iz mineapolisa

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.