Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja ih imam ispot 216,5 pa ako može malo manje da jebe jebo ga ćaća. dvajes i nešto za 2ipo četvrtine.
Samo oć da kažem da je Entoni Dejvis najogavniji igrač u istoriji košarke.
KAKOE GORTAT ZALEPIO DŽOŠA SMITA, DESI POŠ'O SARMU NISI PROB'O
bajnam u lejkersima za gasola
Ima i opcija da ode u čikago za denga, što bi bilo bolje jer već imaju tristana na četvorci, a fali im nisko krilo.
Al' preseče Vejd pas i otišla bi u aut al' pogodi sudiju u nogu, Vejd nastavi i zakuca :D
O jebem ti, ja sam skapirao da od CP3, zdravog Ronda i Walla nema boljih plejeva u ligu. Ali baš all around plejeva... Rondo umije da cepne trojku lagano, plus ima vr' šut kad zakorači unutra iako mu je šut zadnja opcija, hvata lopte i sve, CP3 cijepa, asistira jedino je mali, a Wall ima potencijal da bude najbolji all around plej u ligi kroz 2,3 godine. On i kajri će da se bore tu.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1545945_10152113587771100_1051815975_n.jpg
dobra fora 10.1. nose ovo
1. CP3
2. Rondo
3. Rasel
4. Stef Kari
5. Džon Vol
6. Kajri Irving
kad su zdravi, Toni Parker, slabiji ove sezone, ali ako gledamo poslednjih 5 npr. on mora u top 3
Karija ne volim jer je skoring pojntgard, Rasel je klač šuter, samo kad bi bio malo racionalniji sa loptom, ima jebenog Duranta koji ide na alejap sam, i on puca trojku 4 metra iza linije u prvoj četvrtini... To bješe prije nedje mjesec dana, ako znam.
Vol jeboga ćaća, svaku utakmicu 20+ pojena 5+ skokova 5+ asistencija. I ukradene 2,3 mora da ima.
I Rasel je skoring pointgard u principu, ali napredovaće Kajri sigurno i sa Krisom je radio letos, ima muda... biće on top class kroz 2 sezone.
Još samo da Kajri ima kome da asistira kao što CP3 ima blejka , doduše Rondo bi i raduljici asistirao
Pomažu sjajne fizikalije saigrača, al' to je umeće.. CP3 lagano tako i na koledžu i u Nju Orleansu, arhitekta, kao i Rondo. Umeju da izmisle poen, ali šut čini Pola kompletnijim.
Zato Rondo je bolji defanzivni igrač od pola, i realno smireniji je dosta, nije kao pol da kad ubode 3 šuta za redom šutne još 5 od kojih 4 promaši.
3 sezone zaredom CP3 najbolji kradljivac lige, pa onda bio Rondo, pa opet CP3 2 godine zaredom
EDIT: unazad gledajući
Nije sve u kradenim loptama, negdje sam čitao, da procenat šuta igrača koje Rondo direktno čuva bez promjena zbog pikenrola je 38 % CP3 je bio tu treći sa 43 % , mada ne znam kolko je to tačno, čito sam na nekoj stranici na fejsbuku tako da je moguće da je laž... Iskreno Kris je bolji plej zbog toga što ponekad Rondo čak iako ima otvoren pogled na koš, opet traži pas... Nema povjerenja u šut jebaj ga... Kako bilo da bilo, oni dvoje su mi u 3 omiljena pleja i igrača u enbieju, i ćao
Nije, ne kažem, ali prilična dominacija. Pa dobro, meni je CP3 omiljen, al' mislim da nisam subjektivan... Al' pravi su plejmejkeri, da je takviih više a ne strelaca... sa 3432543 izgubljenih kao Rouz i Ras
Varežao 25 skokova
Лол Вестбрук има 2 од 23 у каријери кад су шутеви за изједначење или вођство у последњих 60 секунди меча у питању. Оба дао ГС ове сезоне.
Гледао малопре како је Кари избушио Хит. Какав избачај има дечко, лепота.
dobra fora 10.1. nose ovo
A šta će Teletoviću da piše na dresu kekeke
au, sto je dobar nadimak kirilenku....KIRILENKO
А бедара је што на овој слици ставили надимак Нориса Кола, као да неког боли патка за њега, а нису надимак Вејда ("Флеш").