НБА

1. Mislim da bi se Dramond i Smit mogli makljati ozbiljno.

2. http://www.youtube.com/watch?v=W0vCaZkULds

Ипак су Шек и Баркли непревазиђени.
    Овде су заједно имали око 300 кила.

3. ja bi voleo da Nate Robinson pocepa Grifina

4. Nejt je mnogo zajebat lik, mali, napucani, a i trenira boks.
    Skočio na JR Smith-a u fajtu Denvera i Niksa, samo su tad Smit i Melo igrali za Denver, a Nejt za Nikse.
    A Grifin bi prvo rekao ker, mali ker pa bi mu Nejt glavu otkinuo. Taman za ono namješteno takmičenje u kucanju.

5. a sto su se bojali ovog stekhausa, ne izgleda zajebano

on je najjaca mrcina
    http://bostonsportsu18.com/wp-content/uploads/2010/06/glen-davis-2.jpg

6. pa izgleda ludacki malo stekhaus pezose, ali ja ipak mislim da bi ih milicic sve pocepao kao onda dres.

7. Milicu sam vido uzivo, bog te jebo kolki covek, nestvarno deluje

8. bas onako glupavo glavat izgleda

9. Kontam da je i Pek takav.

10. Pek :))

- E ćao Pek Dub ovdje, de samo vidi da mi nije ostala Ilirija kod tebe. Ono sranje za mazanje cipela, da. Aj' pa javi, čujemo se.

11. Kako ste mi smiješni sa tim davanjem nadimaka sportistima. Nedavno sam čuo Delpo za Del Potra - kakoe.

12. ma pusi kurac nemoj da te nasamaram picka ti materina bezobrazna

13. Tata ti je smiješan. Ako ti ne valja, idi seri na drugu temu, nemoj da te Pezos iznabada.

14. gledam sad bas tuce po sezonama....kako ima nekih pickica koje se okuraze samo kad treba da krenu na ridnora ili bareu ili tako nekog prcmoljka....odma zapene da ih biju

15. kako leti artest hahahaha

16. a svi oni krenu da divljaju tek kad uleti deset ljudi da ih razdvaja...onda se kao batrgaju i kidaju da dodju jedni do drugih...a trenutak pre toga dok su oci u oci jedan naspram drugog samo se odmeravaju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.