НБА

1. e jesi ga ubo za medalju, al i ja bi isto tako.

2. A jbg odigrao sam isto :) bez dva glavna igraca i sa 8ricom u rotaciji :( jos kvota je straobalno padala

Olimpijakos doveo J.Moona :) jebem!
    http://www.youtube.com/watch?v=UatBtBqrqxI

3. nemam Tviter, nece link da mi otvori, to nesto o "pickin dim" nacuo sam nesto, al nisam skapirao o cemu se radi?

4. Translation? Haha you won't RT @nedovic1624 :
    @StephenCurry30 pickin dim.

Razvalili sinoć Milvokija, pa Nedović napisao pičkin dim a ovaj udario retweet, inače njih dvojica tvituju jedan drugom skoro svaki dan.

5. bar se dobro zeza, kad vec greje klupu

6. Slabo kucate po ovoj temi. Ja uglavnom iz oflajna čitam, lijeno mi da se logujem. Inače se svašta izdešavalo, ode Dengara u Klivlenda.
    Toronto i Finiks igraju pravo lijepo. Bledsou izgleda nije mnogo povrijeđen, moći će da igra u drugom dijelu sezone.
    Nakon ovog sinoć, Teletovića gotivim malo manje od Čampija i Edina Avdića.
    Lebron zonfa židr me Veljo, a Mirza koma. Samo što su američki mediji pičke pa ne komentarišu to mnogo. Ali kako ga je iskulirao Mirza, a kontam da je u sebi mislio ajd još korak pa da te pošaljem nazad u Klivlend, bez trejda.

7. Ja kao kreten ulazim odje, al kad viidm da nema nikoga , smorim se potpuno..

Kako mu se nasmijao u facu Teletović, da se Džejmsu skrotum skupio.

8. Ali kako se vrati korak unazad da ga Bizli pridrži.
    Ja da sam onoliki čovjek, tuko bi sve po terenu.
    Barkli imao 1.95 pa se nije bojao nikoga. Ovaj Džejms na kant ulazi u kuću i ko pičkica. Tako je to kad je buržujčić.

9. A sto je JJ tutnuo 22p u prvoj cetvrtini? Sto se tice tih beefova Dzeriju Stekhausu svojevremeno niko nije smeo nista...ni Shek ni Barkli itd...

10. Ma dje ćeš bre na Mirzu, balkanski mentalitet, jedino mi se od svih njih Raduljica čini kao pička... Džejms je precijenjen igrač potpuno, 60 posto poena su mu ulazi u reket a ne može mu niko ništa jer kad se onolka grdosija zaleti na tebe, moš samo da utekneš iza konstrukcije... Klač šut nema, trojku ne može da ubode osim ako nije sam kao pazl na valentinovo, šut sa poludistance ima tako što stvori prostor na snagu i onda da jer nema bloka.

Durant izmislio igru za njega.

11. Ne vjerujem da je Raduljica pička.
    Gledao sam neke njegove intervijue poslije utakmica, čini mi se ko dobrica.
    A i đe može biti centar pička u NBA?

12. U NBA. Pogledaj ga... Prava je dusxica.

13. Kontam da je jedino Demarkus Kazins rmpalija koji bi se pošorao sa svim centrima, a kontam da bi i Hauarda razbucao.
    Sa Hibertom bi već bilo malo teže.
    Inače, ja bih volio vidjeti fajt Buzera i Čendlera, recimo :DD
    E, i mislim da je Dejvid Vest mnogo zajebata faca.

14. Ja mislim da bi ih Farid sve pocepao.

15. Uuuu da, i Zibo je jak.
    Farid je još zelen, a i sitan je.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.