a poenta je što nisu programeri ili neki kurci ni pravili sajt pa su sa nekog drugog programa promenili na WordPress jerbo je lakši, radi se na tome, trebalo bi tokom sledeće nedelje da se sredi. Biće to u redu nadam se, fala na pohvalama.
Банди, видех да има текст о Гоуту (није Манигут, већ Мениголт, с тим да је то о она мешавина о и у) и са тим сам купљен.... Прочитаћу га наредних дана, немојте ме разочарати :-)....
jebemliga, transkripcija imena je uvek višesmislena, nisam to ja pisao (iskren da budem, bio sam skeptičan jer sumnjam da je mnogo ljudi čulo za njega), moje je samo Partizan- CSKA, verujem da se nećeš razočarati (ostavi koment). :D
Није ни средина сезоне, биће још ту смена за МВП, али мени лично - Дурантула је први пик за сада.... Напртио је цео овај тим Оклахоме без Вестбрука на своја леђа и добро их вуче....
А Џорџ не јебе више од Леброна на утакмицама, чак ни статистички (има мање и поена и скокова и асистенција, а и мањи онај њихов ПИЕ индекс (и то за 2,7 мањи))....
Чуди ме како се генерално омаловажавају Портланд и Ламаркус.... Одлични су ове сезоне, а и ред је коначно да и они ухвате неки добар резултат имајући у виду све оне повреде и баксузлуке који су их пратили задњих ђутуре сезона....
Jebote,ovakve stvari nisam video u toku mečeva još iz ere Vinsa na vrhuncu. Bilo bi kul da Džordž i LeBron budu na takmičenju u zakucavanjima ove godine.
Iskobeljali su se Netsi iako je delovalo da nece dobiti vise 10 tekmi do kraja sezone, sad su 7mi sa 1 tekmom zaostatka i vrv ce se plasirati u zavrsnicu, a ako zabodu nekog finog centra do kraja trejdlajna bice veoma jebena ekipa u PO. Niksi u kurcu.
jebeš ti ovo
ide mi na kurac u poslednje vrijeme ovo
ovako i probiju nekog igrača, uz jebene korake
i onda kao on je brz, ne možeš ga stići
pušite ga ameri jebo vam ja majku lopovsku
Bandi dobar vam je sajt, al de napravite ovo da se moze kliknuti na pojedini clanak, ne da otvaras 2 odjednom
a poenta je što nisu programeri ili neki kurci ni pravili sajt pa su sa nekog drugog programa promenili na WordPress jerbo je lakši, radi se na tome, trebalo bi tokom sledeće nedelje da se sredi. Biće to u redu nadam se, fala na pohvalama.
jebemliga, transkripcija imena je uvek višesmislena, nisam to ja pisao (iskren da budem, bio sam skeptičan jer sumnjam da je mnogo ljudi čulo za njega), moje je samo Partizan- CSKA, verujem da se nećeš razočarati (ostavi koment). :D
Hibert već 5 banana
Kako igra jebena Indiana, Sarlot dobija ovo
Demoliranje Jute, Majami otišao u produžetak
Pekmen ako ovako nastavi definitivno će biti na all-staru
Аu. Ovo je prejebeno i za All-Star takmičenje, a kamoli kad se izvede ovako u igri.
http://www.youtube.com/watch?v=1aMs6khRYPM
Paul George ili Kevin Durant treba dobiti MVP, jednostavno ljudi jebu ove sezone. LBJ ove sezone im nije ravnopravan
Није ни средина сезоне, биће још ту смена за МВП, али мени лично - Дурантула је први пик за сада.... Напртио је цео овај тим Оклахоме без Вестбрука на своја леђа и добро их вуче....
А Џорџ не јебе више од Леброна на утакмицама, чак ни статистички (има мање и поена и скокова и асистенција, а и мањи онај њихов ПИЕ индекс (и то за 2,7 мањи))....
Чуди ме како се генерално омаловажавају Портланд и Ламаркус.... Одлични су ове сезоне, а и ред је коначно да и они ухвате неки добар резултат имајући у виду све оне повреде и баксузлуке који су их пратили задњих ђутуре сезона....
Jebote,ovakve stvari nisam video u toku mečeva još iz ere Vinsa na vrhuncu. Bilo bi kul da Džordž i LeBron budu na takmičenju u zakucavanjima ove godine.
Džordž odbio.
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2014/01/20/KnicksDBig.gif?1390254596
AJAHAHAHAHAHHHAAHHAHAHAHAHA AAAA LJUDI MOJI AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
da je bio neki igrač iz Zvezde sigurno bi promašio trojku
iz Partizana bi naravno pogodio bez koske
Majamija jebe ko stigne oh
Ххахахаха! Приђони Мађија!
Iskobeljali su se Netsi iako je delovalo da nece dobiti vise 10 tekmi do kraja sezone, sad su 7mi sa 1 tekmom zaostatka i vrv ce se plasirati u zavrsnicu, a ako zabodu nekog finog centra do kraja trejdlajna bice veoma jebena ekipa u PO. Niksi u kurcu.
http://www.youtube.com/watch?v=xkJ0SwfLo7Y
jebeš ti ovo
ide mi na kurac u poslednje vrijeme ovo
ovako i probiju nekog igrača, uz jebene korake
i onda kao on je brz, ne možeš ga stići
pušite ga ameri jebo vam ja majku lopovsku
Poeni Kevina Durenta na posljednjih osam mečeva: 48, 30, 33, 37, 36, 54, 30, 46.
Evo par trejdova za boston
Taj Louson , McGee - Rondo + Valas/grin
Dženings Monro - Rondo + Grin
Rubio i Lav - Rondo i Valas
Lin i Asik - Rondo i Grin
Osim Denvera ove ostale su pominjane kao moguće uz dodatak nekih pikova
MIIIIIIIIIIIRZAAAAAAAAAAA
PENETRIRA
Jebote ovo nije moguce sta radi covek! O.o