НБА

1. Kolko mirza i melo jebu noćas pa to je nehumano.

2. Mirza sipa ko u nerotkinju

3. Melo 62 poena, 0 asistencija :D

4. Pa ko im kriv što ne umeju leba da pogode. Čovjek ide na prodor ostavi Smita na trojci, ovaj erbol. Ide na prodor spusti do čendlera ovaj kratak, vrati pridjoniju ovaj sam na dugoj dvojci kurac.

5. http://www.nba.com/2014/news/01/23/all-star-starters-release/

Јебало их гласање у курац и Грифин и Лав.... ДЕ ЈЕ ЛАМАРКУС У ПРВОЈ ПОСТАВИ?!

6. Čim kobara igra... Iskreno meni je olstar tim ovakav

Cp3 - Kari - Durantula - Lamarkus - Kazins

protiv

Irvinga - Džordža - Džejmsa - Mela - Hiberta

7. Па то, по том критеријуму је и Новицки требао да игра прошли....
    Пар пута сам можда измењао гласања, ал' највише је овако ишло - Пол, Лилард/Харден, Дурант, Ламаркус и Казинс наспрам Вола, Кајрија, Џорџа, Леброна и Хиберта (мада сам више гласао за Хорфорда док је играо него за Роја)....

8. e da jebemumater, ja sam glaso za Dramonda ne znam okle mi hibert na pamet.

9. Dobra tekma Oklahoma-Atlanta

10. majku im jebem, kako štite Durenta, čist faul u napadu i ništa
    a Milsapu sve sviraju
    ovaj NBA je lopovluk žešći, naše sudije mila majka

al je kvalitet Durent, prejak igrač, ubi šutem

11. kako glupo izgubi Atlanta

12. Peković se povredio...

13. J. R. Smith ojebao noć

14. Скот Брукс и Френк Вогел тренери Ол стар екипа.... Заслужено реално....

15. Nema Dragića, a ponadao sam se da će ga neko ubaciti. Al' još postoji šansa da će njega i Dejvisa ubaciti umjesto Kobiše i Krisa Pola.

16. Јеби га кад је кец, а конкуренција јебе ту.... Дејвис упада канда сигурно....

17. Inače, meni je krivo Lourija što su isjekli. I Kazinsa što nema nigdje, a čovjek jebe.

Ako ostane Gej u Sakramentu, uz neki dobar pik bi mogli biti pravo jaka ekipa. Ajzea Tomas mnogo dobar.
    I još mi je gotivan Hardavej mlađi iz Niksa, igra dobro, kad dobije šansu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.