Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
32-15 haha pa nije to gotovo, 48 minuta se igra haha idemo Klipersi samo jako
gledajući divljanje gospode iz obe ekipe, stekao sam utisak da će Sparsi razmazati parket na koga god da naiđu u finalu zapada. Ne vidim scenario po kom neće biti repriza prošlogodišnjeg finala.
Indijana raspad jebeni!
Какви су цопци ови Пејсерси, јебем ти коњине!
Требало би да се споје конференције у једну, шта овај Мајами је једина касветна екипа на Истоку, шетају се кроз плеј оф, а на западу клање.
NAJSMRDLJIVIJA EKIPA GLUPAVA OKLAHOMA KLOSARI
Kad cekas Vestbruka da postigne 3 poena sa slobodnjaka 6 sekundi pre kraja i tako uzmes kintu :D http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2014/05/14/411729e1e87d45f3704c62dde637c559.gif?1400043146
Вамос Индијана ооооо!
jebte govna
Oklahoma se raspala
nema ibake, nema odbrane
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10302095_857527257593990_3548717745168115584_n.png
Ne kenjaj majke ti, kad se za dodjelu MVP-a gleda regularni dio u kojoj je pokidao. Dečko je strašan igrač, pa htio ti da priznaš ili ne, samo što se ne može sam nositi sa ovakvim san antoniom koji osvaja ove godine.
Јашта.... Оклахому без Вестбрука је упртио на леђа и играли су одлично тај део сезоне....
vestbruk je go kurac, sebično potrošačko govno sa 13% učinka
15 utakmica go kurac, jedna dobra i svi zaborave tih 15 utakmica
go kurac od igrača, sebični omraženi stvor, koji se ne zna obući
jebo mu ja majku
izbaci Pajsere kod kuće, daj im nadu, nego kako haha dobija Majami 6. sigurno
Repriza!!!
AJMOOO OSEDEH ČEKAJUĆI
Почиње! Гледа ли се, људи?