НБА

1. Ostavi strim neki, kukao je neko da ne može da nađe.

2. Koliko šije Manu Đinobili. Ćale.

3. auh jebeno do kraja.

mora se prebacim na sporcke teme, ovo resto sve oko religije...

4. Dobra tekma, Majami bio bolji do neverovatnog pada (sad ta klima, grčevi jebemliga), ali svakako stiže odlična serija, ako su zdravi mislim da Majami može da uzme brejk u sl. meču

5. DOBRA TEKMA

LEBRON ODLIČAN PRISTUP, SPURSI KIDAJU TIMSKI NARAVNO, ODLIČNA KRETNJA LOPTE I TIMSKA ODBRANA

MAJAMI KAO DEBILI UDVAJAJU PARKERA ON REŠAVA A KAD NE UDVAJAJU, BOLJA ODBRANA REKETA I BOLJI SKOK...

NEKA BOLJI POBEDI!

6. Ne znam sudije su mi previše mekane, LeBron mrzan kao i vazda, al jbg , supermen je

7. До јаја кошарка.

Узми Тими пету титулу, пету титулу, пету титулу

8. Бош решијо. Ваљда ће успети у наредне две да направе један рибрејк...

9. Ваљда ће успети у наредне две да направе један рибрејк...

И ја се надам. Сан Антонио је то, а не Ђоковић. хехе

Добра текма, Ђемс одигр'о ванземаљски, јеб'о маму. Сан Антонио био за нијансу лошији него прву текму, ал' види се да ће ту бити клања и контам да ће узети једну победу у гостима.

10. zamalo, napeto do kraja, idemo dalje, brejk za Vrelinu

11. Šteta za ona četiri promašena bacanja za redom, to je realno trebalo da prelomi utakmicu za SAS, umesto 5/6 razlike, ostalo 2.

Green podbacio žestoko, inače onaj erbol što je bacio u četvrtoj sam utripovao da je prošao kroz obruč. :D
    Belineli je verovatno najlošiji šuter za 3 koji je pobedio u brzom gađanju, mislim da je pogodio jednu u dve utakmice.

Suđenje je bilo katastrofalno, kako su sudije menjale kriterijum iz minuta u minut je bilo smešno. Bilo koji igrač kada krene ka košu imam osećaj da bi dozvolili da ga sekirom mlatnu, a oko trojke i najmanje kontakte sviraju, pa obrnuto... itd.

Najbolji primer za to mi je Lenardov faul u napadu, kada mu je prethodno Luis isekao ruku, pa onda onaj fantomski faul (čist floping bio) na Vejdu od Đinobilija. Kucanje Džejmsa kada ga Lenard i Grin udaraju po ruci bez faula... i još dosta situacija.

Nek lepo dozvole da se radi ono što su Pistonsi radili 80 tih i neće biti žalbi na suđenje. :) Evropsko suđenje je kud i kamo bolje ove sezone.

12. Jes' bilo glupo suđenje, al' tako je zanimljivije, opet mislim da su na obe strane puštali svašta.. a SAS možda opet izgubi seriju na penale hah kao Lenard prošle godine. A onaj flop Vejda, ipak je bio nesmotren Đinobili, šta se razmahao, naravno da će ovaj da iskoristi i sudiji se učinilo da je bilo kontakta.

13. Како су стартовали, бокте.

14. 55 поена са процентом шута од преко 90%, невероватно.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.