НБА

1. odma' vratiše brejk, svaka čast

2. To bre. Manuuuuu jebi. Dignem se u 5 i odma na TV. A vidi ova govna američka plate 1000$ da gledaju i odma napuste čim im tim gubi

3. baš stabilan meč Sparsa, nema opuštanja

4. Богами, право време за брејк. Сад имају форе да узму 'ладно још један у следеће 2 текме. Синоћ се пробудим, оно Сан Антонио води скоро 30 разлике, а друга четвртина тек почела лоло

5. ja odgledao do poluvremena i ostao u šoku. Šta su ljudi radili, ono se stvarno vidi jednom u 1000 mečeva. Zaspao sam normalno na HT, a znao sam da neće nastaviti istim ritmom, pa majku mu najbolje da ubace 150 poena na gostovanju Majamiju. Ide ovo u 7 mečeva lagano

6. Lenardova tekma karijere

7. ne kurci se pupetmastere da te ne bi stigla ruka pravde

8. kolko smara to vreme u koje igraju.....jedva izdrzim do 3 budan i onda zaspim u 3. minutu prve cetvrtine...

9. Ја размишљам да следећи меч прескочим, тј. да спавам ко човек и одгледам репризу сутрадан. Лепо на тевеу, да се не јебем са стримовима.

10. Ја размишљам да следећи меч прескочим, тј. да спавам ко човек и одгледам репризу сутрадан. Лепо на тевеу, да се не јебем са стримовима.

Ja tako radim već dve sezone. Ustanem ujutru, pustim tekmu ispočetka, premotam unapred kacu tajmauti i slob. bacanja i odgledam tekmu za malo više od sat vremena.

11. Dobro dođe da se gleda kad radiš noćnu.

12. Taman može SP prije ostalih tekmi finala

13. Ja tako radim već dve sezone. Ustanem ujutru, pustim tekmu ispočetka, premotam unapred kacu tajmauti i slob. bacanja i odgledam tekmu za malo više od sat vremena.

Ја немам дигиталну, већ обичну кабловску, али видим да ови на Спорт клубу сами премотавају, тј. избаце те делове кад је реприза.

14. pa de mi je tu uzivanje da gledam tekmu sa izbacenim tajm autima i slobodnim bacanjima???

15. Нисам ни извалио да је написао и слободна бацања. То наравно не избацују.

16. Dobro je SAS pobedio, odlično, odma anuliran brejk.

I ne ide da se kaže da su matori, majami je starija ekpia od njih.

Alen(39), Luis(35), Batije(36), Andersen(36), Haslem(34) plus Vejd(32) al on je mlad. :D

Dankan(39), Đinobili (37), PArker(32), Boner(34), Diao(32)

I ko je tu zapravo matoriji? :)

17. Majami je u proseku dvije stariji