НБА

1. колико ми је било криво што су премјестили сониксе ономад

2. Оде Рондо у Далас јбт

3. Au koliko ovo pakuje Dalas u uži krug favorita po meni...a realno odavno je Boston počeo da kuva ovo, zato su i birali Smarta pre Rendla na draftu

4. Lilard mi je uz Karija trenutno najzanimljiviji igrač lige

5. Šta radi Nurkić. Ne gine mu Rookie of the year

6. Oterali Mozgova da Nurkić dobija više prostora.. Ovosezonski Niksi su najveća sramota ikad

7. Ganjaju prvog pika sa sledećeg drafta. Otud i "povrede" glavnih igrača. Mislim da je čak i publika tražila to od njih.

8. Westbrook sinoć učinak protiv GSW 17-16-17. S obzirom da im preko trejda stiže Bruk Lopez, lagano i sa osmog mesta mogu biti favorit po meni, ako se ne ispovređuju. Plejof zapada će biti cirkus

9. Нико као Чикаго Булс !!111

10. jedva Mirza prežive

Harden lepo sahranio Finiks sinoć... dobroe što je Detroit uneo bar malo zabave na Istoku
    a i Denver hoće Bruka Lopeza, biće zanimljivo 'de će on

11. žao mi samo što nije dao još dve trojke da prestigne žvalu brajanta.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.