НБА

1. tovari Lillarda plačipičku, nema All Stara neeemaaa

Juta sinoć objasnila Golden Stejtu, odličan trener, Hejvord sve više postaje lider, Buker sa klupe odličan, fina priča

2. da li je moguće da niko nije prokomentarisao ovu čamugu iz majamija, vajtsajda
    kako lik skače, nerealno

3. muslimansko ime, crnac a preziva se Belastrana
    nešto mora biti od njega, bar terorista haha

4. Hasan jebe, prije neku noc tripl dabl 14 poena 13skokova 12 blokada

5. I ovo će igrati plej of lololo

6. ahhaahhah
    i useru tiket

7. Možda i najjače takmičenje u trojkama u istoriji...

8. Nekako mi fali tu Deni Grin.

Ali Mejson Plamli na takmičenju u zakucavanjima. LOL

9. Ma biće Obrva dobro
    Lilard ''izborio'' All Star haha

kako Čikago pobedi, a tvrd je Memfis voćka čudnovata

još jedna sa dobrim razlogom neispavana noć
    opasno se igra u posl. vreme
    o pa sno

10. I KAAAAAZINS RUŠI SUNCA U POSLEDNJOJ SEEKUNDII

11. http://www.rojadirecta.me/goto/rivosportt.info/ch2.html
    sace selebriti mec pa u 3 USA vs World al to ima i na SK....AJMO SVJETE JEBE USOA
    Samo steta sto Nurkic ne igra pa da i na All star zakuva s nekim lolo

12. Pozvan je Nurkić jbt

13. Otkazao nastup zbog privatnih problema

14. A ok brate, moja greška.
    Stevan

15. kakav prenos za telefone, nisam pri tv/pc uređajima?

16. ja sam na telefonu gledao jedino prenos preko youtube-a... drugacije ne moze ja mislim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.