НБА

1. a jebat im mater realno, bice reprize
    odoh leci

2. Zach LaVine osvaja zakucavanja.

3. Ovako nešto večeras

https://www.youtube.com/watch?v=baoY0pddIR4

Kontam da će uzeti neku od njega, jer i on bolje sa jedne noge kuca
    https://www.youtube.com/watch?v=rNU9Nzv0Occ

4. Odgledati zakucavanja i leci spavati....istok-zapad smara

5. A nezgodan im termin, stalno su bila oko 5, zora jebem im sve :D
    Biće dobre trojke, sve jebeni likovi
    A kakvi, istok zapad smorčina, a i nedelja na ponedeljak, radni dan evo im kurac što ih pogledam

6. Jes vala jedino dremnuti oko 11 pa ustati, al to je vec zlopacenje :D

7. Trojke će biti pakao dobre. Kucanja šta znam, od Plamlija ne očekujem ništa, ovi trojica bi mogli neko bljeskovito kucanje izvesti.

8. Korver uzima trojke, Oladipo slam dunk

9. Svi navijaju za njega posto je rekao da sav kes koji ce zaraditi pobjedm daje u humantarne svrhe...al ja se nadam da brat Gianis Antetuteittriturtrmpo uzima

10. LaVine će zakucavanja, kurac na panj stavljam.

11. 1.67 na Lavine-a mnogo je to kapiram da ce neko od autsajdera uzeti, prosle godine 3.82 bilo na Walla

12. Navijam za brata Kleja večeras. Jes da nas je jebo u Španiji ali mi je gotivan lik i zverina šuterska. Biće velika borba između Spleš bradrsa i Korvera.

13. Zašto imam osećaj da bi Vesli Metjuz mogao da pobedi u trojkama, a Mejson Plamli u kucanju?

14. u koliko sati otprilike su trojke? ne mogu da gledam dva sata reklama

15. Evo pocinje skills celendz

16. Kako ce italijanska pticica da im uzme ove trojke i da se popisa po jebenim cirkuzantima.
    Nek bidne finale Harden Belineli

17. Kako sutaju ljebtijebem...hahhaha Gazi tvoji finalisti na kraju najgori, jebe Klej Tomson straobalno

18. oba smrada u finalu 3pt shooting contesta u trojkama :(

19. Aaaaa kakvo kucanje bogte

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.