НБА

1. ma bilo odlične košarke
    i to najjače nekoliko večeri sa ludačkim tekmama sve počnem ajde one u 12 pratim i to je to, kurac, legnem u 7 i nešto

2. inače pozdrav za tebe, Dube

''muluca ima divno čelo, povučeš štrafte i moš šaha igrati''- Dub

3. evo Portlnad-Memfis 10 minuta ništa ne igraju, ogavno

4. BENO UDRIHAHAHHAHHAHAHAHHAA PA LOMI

5. Reptorsi su veliko razocarenje. Ocekivao sam neizvesniju plejof seriju.

6. Pol Pirs im se usro u zivot sa 4 vezane trojke u 3.cetvrtini.

7. Nije humano šta Čikago radi nesrećnom Milvokiju.

8. Auuuu, al nacrniše Bulsi Bakse...

120:66

9. GAAZIII STARAČKI DOM

NAJBOLJI PLEJMEJKER U POSLEDNJE 2 DECENIJE BRE I SA POLA NOGE CP3!!!!
    JEEBII

SPURSIMA TREBA TAXI ZA TRANZICIJU

10. DOK RIVERS POPIŠAO GREGA K'O RADONJA DULOA

11. San Antonio je završio sezonu u trenutku kad su izgubili od Pelikana, u poslednjem kolu ako se ne varam, i posložili kockice tako da idu na Kliperse. Mislim da je to ekipa od svih u plejofu zapada koja im najmanje odgovara. Tako i ispalo. Simbolično što im je u neku ruku presudio Obrva Dejvis,kog svi proklamuju u novog Dankana (lično mislim da će biti bolji igrač, i pređe li u neku ozbiljniju franšizu, osvojiti eventualno par titula).

12. Кајри опет носи читав Кливленд на леђима, евентуално му ЛеБрон мало помогне. ништа ново, словодно спавајте

едит: Дерик Роуз јебе

13. Voleo bi da Grizlisi izbaci GS i da Roketsi pobede Kliperse što se tiče zapada, a na istoku iskreno navijam za Kavse (najiskrenije ne zbog LeBrona) nego tako, a najzanimljiviji duel mi je Hoksi protiv Vizardsa.

14. Ali sad zamišljam kolko bi moćna bila finala konferencija

MEMFIS-HJUSTON (zapad)

KLIVLEND-VAŠINGTON/ATLANTA (ISTOK)

A onda veliko finale

MEMFIS-VAŠINGTON

15. Ahahahahahaha koji kralj, pa ne verujem ahahahahahaha

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.