Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Stare NBA utakmice, izvolite prijatelji. https://docs.google.com/document/d/1Lpv_8ulAzb_4s6dgjPppJlatMnV8wY0BOYWM7jpvbB0/preview?sle=true
Neka bude i ovde, grota da legenda ostane na dnu stranice.
https://www.youtube.com/watch?v=XPqnpxhFWhw
Kakva faca Di Rouz
21:30 na SK poslastica, 4.meč serije Bulsa i Kavsa
Dobija Klivlend PRE LA GA NO.
Još će usrani memfis izbaciti GS
Ima u pola deset čikago-klivlend na sport klubu
Ahahah,zamisli finale MEMFIS VOŠINGTON ili MEMFIS ATLANTA.
Voleo bi da osvoji GSW, zbog Kuzmića. Lololo
Dobija li Kuzmić prsten ako GSW osvoji? Ja mislim da ne, odigrao je cirka dva minuta za GSW, mnogo više vremena je proveo u filijali. Ja bi voleo da Atlanta osvoji zbog brata Pere.
Pa član je ekipe, u rosteru im je kao 13/14/15 igrač, tako da bi trebao da dobije ako osvoje.
OK
Јеботе, да ли је реално да је Ноа, Ђуро Остојић за сиротињу јебено најплаћенији играч у Чикагу, после Роуза ? Ајде да кажем да у одбрани личи на кошаркаша, али лик је тешко дрво у нападу. Еј 13 милиона долара зарађује годишње овај бицман. Јебем те уста Милоше сиротињо, скапавај са јагодама кад за живот ниси.
kako je to dusane memfis usran picka li ti materina
a jebiga Šomara, kad skontaš više je uradio za ekipu od Rouza min 100x, dok je ovaj ladio muda na klupi 2-3 sezone i ubijao sa kešom
imaju li ovi americki igraci u NBA očeve?
svi samo moje majke, dan majki, majke na tribinama, majke dizu pehar
jesi igrao sa majkom 1 na 1 kad si bio mali
valjda su svi potomci Vilt Čembrlena, pa su zato i dobri u basketu
taman to i dodje tu negdje, 10k zena jebao, toliko je i proslo igraca bez očeva u NBA
zapitajte se...
Навијам за Шикаго јер још увек имам њихове капе из дефетесетих
ЈЕЕЕЕББИИИИИИ
AAAA ludnicee
:( срање