Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
najbolji plej ikada je dzordz mikan
gledao si snimak dve akcije protiv lejkersa u nba eksnu
Leri Ptica je cijelu karijeru igrao u istočnoj konferenciji, sisica.
''Da je crnac bio bi samo jedan od mnogih'' - Ajzeica
najbolji centar ikad je bil laimber kako je taj jaran igrao znaci sad ovi plejevi moderni rouz parker vestbruk kad bi mu krenuli na prodor odma bi dobili lakat u grlo nema luda glava bila totalno :-)
Bil je imao bolji procenat za 3 od Lensa Stivensona.
inače 200. strana teme čestitam hehe
opasan je onaj dokumentarac ''30 for 30'' iz 2 dela o Bad Boys-ima, jaka priča
Denis Rodman bog
Ti znaš šta sam ja gledao hahah, kakav si car. Na osnovu jednog posta o Mekelu koji ti se nije svideo sad ideš za mnom po forumu i sereš ko foka, čak videh da si mi u jednom postu i profil ličnosti osmislio. I onda sam ja kvazi znalac i kvazi intelektualac, a tebi je jedan post dovoljan da sve shvatiš, kišni čoveče. Daviš se u sopstvenim govnima Gvozdene.
Prepucavajte se na ovoj temi nemoj dolazite na kkcz pls
Ma vodim vas ja sve na žur kod jarana iz Ugljevika. Gvozden reko.
Prati me nakaza po forumu, šta mu ja mogu. Mogu da ga iskuliram jedino, mada me nije za sad dovoljno smorio za to.
Ma totalno me ne zanima sta radite samo bih voleo da to radite na ovoj temi o fus kosarci
haha au kakav rad, jako lijepo
je li gledao neko indijanu, kakvi su na centru?
Majk Bibi Bog košarke
Razumljivo, smorio sam samog sebe povlačeći se s ovim debilom, a neću ostale.
Nego šta mislite o istoku? Po meni 1.Klivlend, 2.Čikago, 3.Majami, 4.Milvoki, 5.Atlanta, 6.Toronto, 7.Vašington, 8.Boston. I ovo mi je PO rejting, ne pričam o skoru u sezoni. I to ako svi budu zdravi, što u Čikagu i Majamiju sigurno neće.
ja ću da se samobanujem ako čikago završi regularu na poziciji broj dva.
sa svih naloga.
azza, Indijane bez?
gvozdene reguliši.
Kažem ti, plejof rejting, ne zanima me kako će se popakovati u sezoni.
Razmišljao sam da stavim i Indijanu tu negde, ali onda bih morao da izbacim Boston, pa sam njih stavio navijački onako lol. A i nije mi Indijana neka sila ove godine, najviše što mogu je 7,8 mesto.