НБА

1. Bo Mekejleb u Pelikansima

2. Gotivi još neko Porzingisa osim mene? Deluje mi da će biti ozbiljan igrač za koju godinu.

3. Jokara 19 poena za 20 minuta. Valjda ih je ubedio da mu daju minute kad počne sezona, ubacivao je 10+ ppg u pripremnim mečevima

4. Dobar Jokić, samo što su išli u minus sa njim na parketu, ne veliki doduše. Ali svakako najbolja partija do sada. Mislim da se on izborio da na početku ima nekih 12+ minuta.

5. Svi pričaju da je dobro što igra u Denveru, a oni na centru već imaju Hiksona, Nurića i Lovernja. Jeste Jokić sjajno odigrao (ja nisam verovao da će već sad biti ovako dobar), ali nema tu slobodnih minuta previše. Ako stvarno dobije 12+ nek se šutira nogom u dupe, posebno jer ga tamo igraju isključivo na centru za sad.

6. узео ја Зингиса на фатазуу #СамоЈако (мада таква ми концепција младе наде, али верујем у чоика)

играће Јокара 12+ сигурно

7. Рендл прозива Дрејмонда говедо тако је бре
    Џулијус ако остане здрав, топ ПФ

8. Dabl dabl mašina Furkan Aldemir

9. Koji fantazi igraš Bandi? Mada bolje i da ne krećem to, pokvari mi uživanje u utakmici, onda samo gledam učinak.

Ušao Bobi konačno. Dao i koš odmah.

10. Bobi prebacio magičnu brojku od 2 poena. :D

EDIT: Definitivno mu je ovo bila najbolja utakmica, 4 poena 5 skokova 2 blokade, i obe na Dramondu, jednom od 'dominantnijih' centara, po mom mišljenju precenjen, ali nema veze. Valjda će se uhodati sa tempom igre do početka sezone, pa da pruža solidne partije kao bekap petica.

11. I 5 skokova za 8 minuta, BOBINIRANJE

12. Super je odigrao Bobiša ovo pred kraj. Mislim svejedno neće parketa videti kad krene sezona, ali mi je drago zbog njega. Smor što nema prenosa Minesote.

13. E hvala care. Nije bilo na sajtu gde ja gledam, ovaj izbegavam zbog reklama, ali bolje išta nego ništa.

14. Pazi, neće viđati Parkera, ali ako bude igrao sa Dijaoim u tandemu ovaj prvi mu neće trebati. :)

15. E hvala care. Nije bilo na sajtu gde ja gledam, ovaj izbegavam zbog reklama, ali bolje išta nego ništa.

Je l znaš koja američka televizija prenosi ovaj meč, da nađem linkove za iptv da gledamo ko ljudi?

16. Where to watch: Listen locally to 92.9 ESPN

Samo ovo sam našao, zato sam se i začudio kad si našao link za TV.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.