Prosto neverovatno, likovi su stigli 30 razlike za četvrtinu i po. Izuzetno glupo su odigrali na kraju, stižu na nerešno i umesto da nastave timskom igrom da ih gaze, dva puta pokušavaju individualne akcije, zabijaju se na ulaz i gube loptu.
Bjeli dao dve važne trojke pred kraj, mada zasluge za pobedu idu Viginsu. I Nemanja je nekako delovao jako nemoćno i slabašno naspram Milsapa, stekao sam utisak da je ovaj mogao da ga probije kad poželi.
Nemanja je nekako delovao jako nemoćno i slabašno naspram Milsapa, stekao sam utisak da je ovaj mogao da ga probije kad poželi.
Ne bih se složio, Milsap je dosta poena dao sa distance iz izgrađenih pozicija gde Bjelica bio tu negde. Probio ga je jednom, i to na fintu šuta, i još jednom, mada je tu bilo preuzimanje pa je ostao sa Tigom, tako da je tu više Rubio kriv. Generalno je ok odbranu odigrao Bjelica.
Minesota igra mnooogo bolju odbranu nego što sam očekivao, izgleda da je tu prevagu doneo Tauns, ali i Vigins. Sinoć je zaključao Bejzmora koji igra do jaja već par tekmi.
Ne bih se složio, Milsap je dosta poena dao sa distance iz izgrađenih pozicija gde Bjelica bio tu negde. Probio ga je jednom, i to na fintu šuta, i još jednom, mada je tu bilo preuzimanje pa je ostao sa Tigom, tako da je tu više Rubio kriv. Generalno je ok odbranu odigrao Bjelica.
Zapravo je probio 3-4 puta mislim, ali da, dva puta je čini mi se bilo zbog preuzimanja. E slažem se ja da je Bjeli odigrao solidnu odbranu, nego kažem da mi fizički deluje nekako sitno u odnosu na Milsapa.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
je l' gleda neko minesotu? šta je ovo, ljudi ne promašuju. čak i lavin igra dobro lol
daj strim
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-minnesota-timberwolves-atlanta-hawks-basketball-nba-178240.html
Ја сад сео, видим да их усраше 30 разлике, реко' шта се дешава који курац, па ћу да одгледам сад друго.
http://www.realstreamunited.com/basketball-live-streaming-video-2015-1.html
не ради овај изнад изгледа, ево овде има, па пробрљај.
blagosiljam
70 koševa u prvom poluvremenu jebemti dan
уопште не делује немогуће да атланта стигне ово, а губили су са 30 на полувремену јеботе. 8 квота тренутно, штета што немам нешта на рачуну.
е јбг, испогађа и атланта сад свашта, сад није ни 4 квота. и добијају ово сад, стижу их глатко како су се наоштрили.
42 koša u jednoj četvrtini. da, naoštrili se i komotno mogu da dobiju ovo
Kako ispade dobra utakmica na kraju, ko bi rekao. Vigins sjajno odigrao, možda sam i pogrešio, već je ozbiljan igrač.
I Bjelica dobio šamar na kraju lol.
Prosto neverovatno, likovi su stigli 30 razlike za četvrtinu i po. Izuzetno glupo su odigrali na kraju, stižu na nerešno i umesto da nastave timskom igrom da ih gaze, dva puta pokušavaju individualne akcije, zabijaju se na ulaz i gube loptu.
Bjeli dao dve važne trojke pred kraj, mada zasluge za pobedu idu Viginsu. I Nemanja je nekako delovao jako nemoćno i slabašno naspram Milsapa, stekao sam utisak da je ovaj mogao da ga probije kad poželi.
Minesota igra mnooogo bolju odbranu nego što sam očekivao, izgleda da je tu prevagu doneo Tauns, ali i Vigins. Sinoć je zaključao Bejzmora koji igra do jaja već par tekmi.
jaaaši govnarsku Atlantu jaašiii, tovari najgluplju ekipu u ligi
još Vigins 42.10 fantazi poena i Tauns 39.60 idemoo #RoarAsOne
Zapravo je probio 3-4 puta mislim, ali da, dva puta je čini mi se bilo zbog preuzimanja. E slažem se ja da je Bjeli odigrao solidnu odbranu, nego kažem da mi fizički deluje nekako sitno u odnosu na Milsapa.
Čudi me da Bjelica pravi korake tako često. Na svakoj utakmici napravi bar jednom posle finte šuta. Zato mu verovatno i ne daju da kreira igru za sad.
ima onaj neki prije neki dan,m uzeo lola loptu prošeta se do centra i spusti je hahah
evo ga
na 1:25
https://www.youtube.com/watch?v=gnHKMQGgYss
brateeeeeee
Čovek uopšte nije izabran na draftu
a može da bude otkrovenje drafta
jebi Mickey budalu kad ne zna šta piše :(
http://www.nba.com/2015/news/features/scott_howard_cooper/11/11/2015-16-rookie-ladder-week-3/index.html
Po zvaničnom sajtu NBA lige, Bjelica četvrti najbolji ruki za sad.
Fino, žao mi što Tig retard nije suspendovan
a Beverli čamuga uhapšen jer je kršio saobraćajne propise haha
A Bjelom sude korake jer je evropski ruki jbg
Kemba Šetač opravdao nadimak, da ne pričam o Di Džej Ogustinu jebenom haha i niko ništa