НБА

1. Kako fino preskočih sinoć tekme, eto bilo dosta pobeda autsajdera

https://www.youtube.com/watch?v=3Jo1CVcmyI8

poozdrav za gownarske tetrebe

2. Otpušten Mekhejl, spominju se Tibodo i genijalni Džef Van Gandi kao potencijalne zamene
    https://www.youtube.com/watch?v=uoTTCeLhLDA
    https://www.youtube.com/watch?v=p43HkdcNwrA

3. Ček, jel Van Gandi onomad vodio Njujork do finala sa osme pozicije? Sprivel, Hjuston, Kembi i ostali...

4. Ovo na snimku je veslo nije metla.

5. Jbt Hassan bratina tripl-dabl sa blokadama, to se ceni.
    Porzingis - dobar biće

6. Btw zna li neko koji je rekord sa startnim vezanim pobedama, prete li GSW da obore?

7. Voriorsi sada imaju skor 12-0 i potrebne su im još tri pobede da izjednače NBA rekord koji drže Vašington Kapitolsi (1948/1949) i Hjuston Rokitsi (1993/1994).

8. Šalabajzer
    Ček, jel Van Gandi onomad vodio Njujork do finala sa osme pozicije? Sprivel, Hjuston, Kembi i ostali...

Jeste ih vodio tad, a igrao je i Patrik Juing za njih. Gde baš najboljeg da ne spomeneš :)
    Sa Njujorkom je i imao dosta uspeha, ali je vodio i Hjuston onih godina kad su igrali Ti Mek i Jao Ming, a nikad iz prve runde nisu izašli.

Inače GS sledeću igra protiv Klipersa u gostima. Ako se oporavi Pol, mogao bi da bude opak meč. Pa onda Čikago kod kuće, Denver u gostima i Lejkersi kod kuće za obaranje rekorda. Možda ljudi čak mogu da ugroze skor Bulsa iz 95/96 od 72-10.

Edit: Ali evo sad čitam kako Rivers kaže da ne očekuje da se Pol ni Redik vrate za njihov meč. Skroz moguće da obaraju rekord.

9. FAĐO
    Ovo na snimku je veslo nije metla.

U pravu si, smejao sam se grohotom da me je prvo asociralo na metlu

10. Pa ovako je muta čini mi se vežbao sa bogdanom u repki, samo je on baš metlu koristio. MUTA ISPRED NBA!

11. lepo Levin i Bjelica pik end pop i Nemanja stavio tačku na 1/4
    idemo Minesota 2.5 kvota

12. Jeste ih vodio tad, a igrao je i Patrik Juing za njih. Gde baš najboljeg da ne spomeneš :)

Jbg, davno je bilo, nisam bio siguran da li je već prešao u Supersonikse, ili je još bio tu. I da te ispravim, nije bio najbolji, to su bili Hjuston i Sprivel, Juing je bio najpopularniji, najlegendarniji, kako hoćeš. :) Ipak je tad bio na zalasku karijere. Odigrao još sezonu u Sijetlu i to je bio kraj, mislim.

13. Jokić se opasno drogira.

14. дабл дабл за 20 минута, шта му је који курац?! и то 18 поена, а још 10 минута има.

15. Letnju ligu je pokidao, nisam verovao rođenim očima. Sad i ovde nastavio. Savršeno mu odgovara NBA. I muda pustio ljudski, bije, ne gleda.

16. надам се да пратиш и хјустон - портланд, колика лудница од последње четвртине, губио хјустон 15-17 разлике, и стигоше све то у последњој четвртини тројком у последњој секунди, продужетак сад, баш лудница.
    јесте да ми се сере од овога кад само гледају где је харден/лилард, али завршница баш напета.
    таман ћу да испратим јокића још неки минут.

17. штета за овог јокића, само што је стигао у нба и већ почео да се дрогира као свиња јебему :(

алал му курац за текму, развалио.

18. Ne gledam brt, gledao Boston i Minesotu uporedo, sad isključivo Jokaru. Čovek decu pravi, ne mogu da dođem sebi. Bjelica ovako mudaroški da igra imao bi 40p/20sk po meču.

Ona kompilacija Hardenove odbrane protiv Dalasa je najbolja stvar koju sam skoro video. A i taj Hjuston mi baš usrana ekipa maksimalno.

19. Kavai Lenard ove godine protiv svojih direktnih protivnika:
    Durant 22p, 31% iz igre, +/- 0; Kavai 32p, 59% iz igre, +/- +4.
    Džo Džonson 2p, 14%, -22; Kavai 16p, 37%, +16.
    Džej Krauder 7p, 33%, -10; Kavai 19p, 44%, +3.
    Melo 19p, 24%, -9; Kavai 18p, 50%, +12.
    Oto Porter 19p, 80%!, +12; Kavai 23p, 46%, -12.
    Batum 10p, 33%, -20; Kavai 23p, 62%, +11.
    Rudi Gej 10p, 33%, -31; Kavai 24p, 77%, +31.
    Aminu 11p, 37%, +5; Lenard 20p, 50%, +2.
    Aminu 17p, 50%, +3; Lenard 19p, 53%, +4.
    Galinari 9p, 22%, -3; Lenard 20p, 50%, +8.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.