Kad je lebron izgubio trecu ubacio sam keks u sok napravip tu smesu stavljam to na kurac ubacujek u to kurac stezala mi je je kurac pickinim misicima i pocela da se nabija
kakvi su ovo napadi u poslednjim minutima sedme utakmice finala nba jebene lige, posebno golden stejta, sramno, prvo je kari zasro onim pasom kad su vodili kolko 3-4 pa su posle te greske sprcali kad je dzejms ubacio i trojku, a jeste cirkus govnjivi sta gledam jebo me kurac ln
Nije da sam neki navijač GSW i nije da smatram da Klivlend nije ovo zaslužio ali bedak je da tim čim su rekordi obeležili sezonu poduva u finalu na ovako debilan način.
nije bas nego drejmond nubaro jedna xD
Vrhunska slika! Veliko hvala
:DD
Inijesta - Manu
Žuninjo - Peđa
Ailton - Pero Kameron
Kad je lebron izgubio trecu ubacio sam keks u sok napravip tu smesu stavljam to na kurac ubacujek u to kurac stezala mi je je kurac pickinim misicima i pocela da se nabija
ahahhhaa
Dobiće Klivlend ovo jbt
Irving bi uspeo da provuce i ves masinu
Hahahaha izijem brt
грин је много бесан. томпсон решава ово на крају.
razbija ih grin jbt
sta dade jebem ti
Idi u kurac Iguadala zakucaj to majmune
Spustio mu roletnu Dzejms
UF JOJ
kakvi su ovo napadi u poslednjim minutima sedme utakmice finala nba jebene lige, posebno golden stejta, sramno, prvo je kari zasro onim pasom kad su vodili kolko 3-4 pa su posle te greske sprcali kad je dzejms ubacio i trojku, a jeste cirkus govnjivi sta gledam jebo me kurac ln
Je l ovo prvi put, a jeste da se neko od 1:3 vrati i da pobedi 4:3 i to još na gostujućem terenu
KLIVLEND JEBE
E GOLDEN STEJT ĐETI PERFEKTAN UČINAK U REGULARNOM DELU SEZONE?
мршјебеваматер, 3-1 сте водили, мршмрш.
Da li sada Stef Kari tehnički isto slavi pošto je i on ko i Lebron rođen u Ejkronu (Ohajo) pošto mu je ćalo (Del Kari) nastupao za Klivlend?
Nije da sam neki navijač GSW i nije da smatram da Klivlend nije ovo zaslužio ali bedak je da tim čim su rekordi obeležili sezonu poduva u finalu na ovako debilan način.