Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
kad je umro vins kanter?
kako ti se cini dube sto su bucksi dobili za dzabe dva centra
niko ne sme da spomene taj trejd na forumu, svi cute, pa sta se plasite mater mu jebem od koga da se plasim
која два центара?
Mislio sam da će taj trejd da pokrene još nešto. Ali trejd dedlajn je tek 23. februara, ako sam dobro guglao, tako da ćemo se načekati.
A ne znam koji je to Plamli, je l' onaj što je igrao u Bruklinu? Dobili su dva centra za klupu, ali Greg Monro je već ulazio sa klupe. Ko im je startni centar? Gledao sam Milvoki samo jednom ove sezone, da vidim kako napreduje Džabari Parker. Nadam se da će biti bolji igrač od Viginsa, pa bacim nekad pogled na njega.
EDIT: Ovo je najstariji Plamli, ne znam za njega.
nije, taj je igrao u bruklinu plamli to je mason, a ovo je onaj miles bradonjae, a milwokiju je henson prvi centar monro drugi...i jabari i wiggins su govna obojica, a pogotovo parker koga liga voli
at sreta hibert i hawes
odakle plamliju 12.5m godišnje??? au al sam se smorio sad...
Duplo više nego Isiah hahahahahaha
Da Henson, znam da je Monro sa klupe, nisam se mogao sjetiti. Pa šta znam, Hibert nije izgubio visinu, nek igra odbranu 10-15 minuta, kao u Indijani i sve ok :D Ovaj Spenser je ptica selica, ne mogu da popratim te što su 15 igrač i mlate peškirom. Taj draft je bio slab, kad je Vigins bio prvi pik. Filadelfija je tu najbolje prošla, kao i prethodne godine sa Noelom. Jesu se načekali, al zato sad imaju igrača franšize.
Milvoki <3
dobro je ovo, preko Novakove matore grbače nažalost, ali mislim da će dobro bit, raspon ruku ekipe je tek sad dobio vanserijske dimenzije
neka pokida u odbrani Hibert i bude dobar na skoku, njegova tromost se ne uklapa u napad, al' sve će to narod pozlatiti
Dobar Jokić majkumu
Jokari nedostaju još 4 asistencije za tripl-dabl
Jos 2
1
ajde jebote
Evo ga jebem mu
TRIPL TRIPL
DABL DABL DABL
Srećan prvi tripl dabl, sve najbolje!
https://www.youtube.com/watch?v=pUVBpz6c_8s opaaaa
Malinari izneverovao na ovaj zadnji pas, igra se covek i to je to