НБА

1. I slažem se s ovim što kaže Beni, meni nije uopšte nerealno da trejduju Batlera ako neko sklopi dobar paket.

2. ok brt ali zna se sta se dobija u trejdu igraca fransize. mozda, eto, ali ja ne verujem

3. pre ce sutnuti karmela

4. Brt pa karmelo nije baš u čikagu auuuuuu jesi lud jebemti xd

5. ahhahaha idi u picku materinu xd na vejda sam mislio, matorca

6. Al Washington dominira, bas gotivnu ekipu imaju na celu sa mocnim Wallom, samo da imaju normalnog rezervnog centra ne moze Gortat po 40min svaku utakmicu ima da se raspadne do pocetka plejofa

Niksi ogavna ekipa, treba sve rascerati

7. Btw Toronto igra lose zadnjih mesec dana ne znam koji im je, kapiram da niie igrao Derozan ali bez obzira su bas u kanalu u odnosu na onu ekipu sa pocetka sezone..

8. Brt derozan im daje oko 10p u 4/4 prosecno taman im to fali

9. Jeste brate al to ne opravdava da su imali najgori mesec sto se tice % pobeda u zadnjih 2 godine a ja se nadam da konkurisu u finalu istoka hah :(

10. Neki traljav trejd Feniks nudi Sakramentu. Može sve osim Bledsoa i Bukera, za DMC-a. A zadržali bi i Čendlera i Krisa. Šta im ostaje, Len,TJ. 2 prva pika Majamija i pikovi Feniksa.
    Šta će Vivek da uradi?

11. Ovi iz Sac ako prihvate treba ih pobiti, al bila bi to zverska ekipa sa Cendlerom na skoku, Kazinsom pa.. SVUDA, i Bukerom i Bledsoom koji sipaju sa strane..Licno bih voleo da Kazins zaigra u ekipi koja ima malo vece ambicije, mislim i Finiks je jadan al sa njim u kombinaciji bi bili velika pretnja svima. Na kraju od svih trejdova bice najveci potresa prelazak Bjelice u Filadelfiju taj neki fazon

12. ja bih voleo da se larry sanders vrati

13. Neki traljav trejd Feniks nudi Sakramentu. Može sve osim Bledsoa i Bukera, za DMC-a. A zadržali bi i Čendlera i Krisa. Šta im ostaje, Len,TJ. 2 prva pika Majamija i pikovi Feniksa.
    Šta će Vivek da uradi?

Haha, trejdovaće za pikove da može Divac da uzme još 4 centra hahahahaa

EDIT: Vidim beni je već izvalio skeč ovaj jbg, nisam video :(

14. Ma Toronto je odron od ekipe.

A neće Kazins menjati sredinu sad, mada mora pljusnuti neki jači trejd u pm. Al' kako Finiks Čendlera zadrža, to mi nije jasno... ubija. Moraju da završe torturu Brendona Najta, ako ništa zbog ljudskosti, taj trejd bi mogao nešto zanimljivo doneti.

Inače, Orlando ubedljivo najjadniji tim hahahaha a jebote, ajmo opet rebilding

15. Eh sad odron, pa nije to Sakramento ili Minesota

16. A govorim za taj ozbiljniji nivo, mislim, srećom su tu jer je Istok slab. Ali i Boston može da ih dobije u PO, a tek Klivlend...

Mada mi je zanimljiv Nogueira... on bi mogao opasne pare da uzme i bolja verzija Džordana da bude. Da nabije masu, šut ima pristojan, u napadu odlično prati, krakat...

17. Haha jebeni deandre džordan se takmiči u zakucavanjima, vins karter da je mrtav bi se u grobu prevrtao.

18. uzece jones dunk contest

19. Haha jebeni deandre džordan se takmiči u zakucavanjima, vins karter da je mrtav bi se u grobu prevrtao.

Pošto je živ prevrće se u vazduhu xaxa. (kapiraš, 360)

20. Jokić se vraća na teren večeras protiv Milvokija uz ograničenu minutažu. Bez njega su baš jadni. Uzeli su Feniks i u drugom meču, Galinari strpao 32, ali to je Feniks jebeni. Toliki su raspad da Lejkerse šuntave nisu mogli uzeti. Memfis ih utukao 20 razlike, tako da je 6. i 7. mjesto ove sezone samo san.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.