НБА

1. Ibaka u Torontu za Terensa Rosa i pika iz prve runde drafta. Toronto je upravo postao za klasu jači tim
    Lauri, Derouzan, Kerol, Ibaka i Valančiunas, na klupi Patrik Paterson, Kori Džozef, Salindžer, Nogeira, Pauel... Baš fin tim. We The North!

A Lav van terena 6 nedelja.

2. Uuuu takva cetvorka je trebala

3. Ja sam se nadao da će da dođe u Denver jer neko mora da igra odbranu pored Jokića, ali može i u Toronto, i oni su gotivni.

4. A Orlando je, da bi doveo Ibaku, poslao u Oklahomu Oladipa, Iljasovu i Sabonisa i posle pola sezone, za Ibaku dobio Terensa Rosa. Kakvi genijalci.

5. ok, rekao sam već odavno da je Orlando najjadniji tim, al' sad su to digli na kvadrat

samo bih voleo da se bratić Ros iživljava tamo, realno mogao je više od onoga u Torontu, nadam se da nije kasno

6. Kojeg pika ima toronto zna li se?

7. Pa mogao je, ali teško pored Laurija i Derouzana. Mada je i njegova krivica dobrim delom, baš je bio nekonstantan. Ma u tom Orlandu se još dugo verovatno neće znati ko pije a ko plaća, ali barem je Toronto iskoristio to što pucaju po šavovima.

Toronto bi imao dva pika u prvoj rundi ove godine, svog i pika Klipersa, tako da svakako ne bi bio u gornjoj polovini drafta. A Orlandu daju onog lošijeg, koji god to bude.

8. Da, Klipersi im preko Milvokija šalju, taj će biti bolje plasiran valjda

9. a Orlando pola tim pola rebilding ukratko

10. A pa onda taj ostaje Torontu

11. Idemo mocni Toronto do titule!!1

#Ser Zibaka

12. pa dobro Nikolas je njihova verzija tog imena, npr Nikolas Batum NBA zvijezda, i oni se vrv smeju kad nasi novinari napisu za Townsa Tаунс

13. Haha svaki put hocu da mu lupim samar kad to cujem

14. PRESTANITE OD JOKIĆA PRAVITI ĐOKOVIĆA PUCAĆU VAM U KOLENA

15. Orlando je solidna debilcina haha pa ibaka je jedini igrao nesto tamo.

16. I trojke je fazon jedini on pogadjao xd

Ali toronto sad vise nego korektna ekipa, bas mi postaju gotivni