НБА

1. Minesota nije htela Rubio-Rouz trejd, Njujork bio spreman

2. Uđiri uzima opet GM of the year, al' neće ni ovo biti dovoljno za zaustaviti Kinga

3. Minesota je debil onda ja bi rubija dao za dve gajbe piva i dva kila pecenja

4. Pa zar nisu Niksi hteli još nekog, tipa Šabaza Muhameda

5. Hteli su Bjelicu, nisu ga dali.

6. BREAKING: The Dallas Mavericks have waived veteran guard Deron Williams, according to the Associated Press.
    Williams, who was teammates with LeBron James on Team USA in 2008 and 2012, is expected to sign with the Cleveland Cavaliers.

titula.

7. Uuuu ispunila se Džejmsu želja

8. Pa jebemumater zar nisu mogli da ga trejduju za bilo šta, za kilo masti, barem nešto da dobiju zauzvrat

9. LeBron im sredio Noela možda

10. No pustio terenaa dzounsa

Toronto uzeo pj tuckera za salindzera i 2 pika druge runde hmmm

11. imam sportklub, ima prenos nba, vrište mi jaja zanj

12. шта би то? пјеликане јебаше прељуто, јел гледо неко како играју казинс и дејвис заједно?

13. А Сакраменто одигро сасвим пристојну текму без Казинса. Милина их било гледати данас. Вледи Дивак - тотални лудак или можда геније?

14. Pa ostaće SAC van PO svakako, sad jebiga koji su, trebaće im neki baš dobar igrač, inače će biti gotivna gubitnička ekipa haha jer Badi i Vili su talentovani i napredovaće, al' nedovoljno za neki bum

dobri Kazins i Dejvis skroz, al' bolji Hjuston tim haha

15. Brat Džeret Džek se vraća u biznis - Pelikani, nekad Kris Pol, danas Jure Praznik al' dobro

16. Jao kako ce klivlend opet jebati gsw jao jao

17. Sta je jokicu ljudi?
    Daj da skupimo za rol virslu

18. Hahah pa ovo je i za rukomet mnogo

19. Put putuje moj durant putujem i ja

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.