Prijava

не заборавимо Брента Берија и колоса Грега Остертага

Gledao sam prvo poluvreme SA-Hjuston. Ubili ih na startu šutevima u prvih desetak sekundi napada. Oldridž igrao kao pogubljen, Parker glupe greške pravio, čak je Kavaj u par navrata delovao toliko nezainteresovano da nije igrao odbranu. Ima SA šanse da prođe, nije da je gotovo, ali je ovo bilo strašno. A LeBron je prevelika igračina, najbolji kog sam ikada gledao.

Brent Beri vrv najbolji beli zakucavač

ko je jebo brent berijevu zenu, ja sam

- toni parker -

edit: nije lud taj parker uopste
https://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/8/2011/05/erin-barry-11.jpg

a odigrao je hjuston dobru odbarnu sto se od njih nije oceivalo

Videćemo bez Parkera, biće ovo moćna serija baš... Hjuston naravno nije mogao da ponovi onakvo šutersko veče, mada će imati bar još jedno takvo u seriji. Ubedljiva nadmoć u skoku je bila ključ za SAS sinoć, to zaključavanje reketa je omogućilo i agresivniju odbranu spolja. Nene je potreban Hjustonu, a i D'Antoni mora da se pozabavi pozicionim napadom, ima sad uzorak, al' to je protiv Popa teško svakako. Ne može sve da se zasniva na Hardenovom prodoru.

Toronto vic od ekipe, čisto opet spomenuti.

Da me nije samo harden srusio za pare sinoc uzivao bih gledajuci njegovu nemoc i plakanje za faulovima. Cela igra im se zasniva na tome da svi moraju da puste hardena da prodje cuvara ds mu ne bi svirali faul pa on onda ili na polaganje ili izbaci gordonu/vilijamsu. Retko ostavi centru. Lenard im izobjasnjavao neke stvari, davao koseve kad oce i prilazio u pomoc na hardenov ulaz, mislim da hjuston nece dobiti ni jednu vise cak iako budu imali sutersko vece.

Za toronto se slazem da su sprdnja ali ima i do toga sto lebron objasnjava, zato se nadam duelu lebrona i kavaia to bi bila vrhcina mada cu se vrv morati zadovoljiti lebronovim pisanjem po gsw

Ne mogu da reše jebeno udvajanje kod centralnog pika... to kao prvo rešava sam plejmejker ako je toliko dobar kao što se priča da Lauri jeste... ako ne može on, pa trener to mora da razbije, ili lažni pik, ili pomeri ove igrače sa strane gore da prođe lakši pas, pa imaju otvoren reket itd... U prvoj tekmi ih posebno samo na to ubi Klivlend. I posle LeBron izađe, ovi priđu, al' nedovoljno i onda ih opet samelje haha Derozan debil je ponovo bio Majstor Bob ciglarenja, jednostavno nema dovoljan arsenal za ozbiljniju odbranu (a to čak i nije ova Klivlendova, ali čisto je čvršća jer je PO ako ništa).

Kako god, tu su dve baš dobre serije, nadam se da će Vašington uzeti treću tekmu, da se malo zakuva i potraje.

Ma ono nije toronto, skroz druga ekipa usrali se jebeno, ne zna niko gde je sta je osim laurija sto je malo probijao, ja sam gledao prvu i ugasio ono mucenje, otvorene suteve da mase onako, ispada im lopta, u odbrani pogubljeni.. Upalim opet na sred trece ista jebena prica, a klivlend nema sta nije ubacio, sutirali su do 4. Preko 60% trojke kenja i njih jebeno kad krenu..
Valjda ce se probuditi kod kuce malo, mada imaju kompleks i strah od klivlenda to se vidi al majku mu jebem mozete bar te kuci dobiti

Moje neko predvidjanje daljeg razvoja situacije. SAS uzima ovo 4:2 recimo i ide na GS. Serija odlazi u 6 ili 7 utakmica i GS izlazi kao pobednik a u finalu ih ceka odmorni Klivlend koji je dobio Bostona u finalu konferencije sa 4:0.

stavio sam 500 din da hjuston uzima titulu

trebao si da stavis da ce uzeti kurac xd

Ma on je hteo da stavi pare da ce marjanovicu da odseku glavu, pusti njega

Tj valjda je to bio on ja se ne secam

dosta gresaka pravim sto na kladionici sto u real lifeu

Posle Džordana nije više NBA ono što je bio.

Izgleda da je Šek u pravu kad kaže da su Lauri i Derozan precenjeni kao drugi najbolji bekovski duo lige. A i ja sam bio budala što sam mislio da postoji ikakva šansa da Finale ne bude repriza. I mene sad zanima koliko još godina će LBJ biti najbolji igrač Lige. Kako je napunio 30 krenule su priče da će biti zamora, igra na vrhunskom nivou od dolaska u NBA, usporiće, tanka mu je igra leđima, a bratina je sad možda i na vrhuncu, iako to statistika ne pokazuje uvek. Opet, ako LBJ uspori za 3-4 godine, ovi što su sad najbolji će biti u četvrtoj deceniji, tako da se ni oni neće nauživati.

A ko je najbolji bekovski duo?

Brt kakav umor lebron pegla najvise minuta na terenu od svih tih "velikih" igraca

Pa da Ps, ali ono pomisliš ŠKK. Čovek svake sezone u boljem fizičkom stanju.
A ovo je poslastica, kako Barkli i Šek vole pišati po GSW. Jesu oni jak, prejak tim, ali uživam u ovome :D

https://www.youtube.com/watch?v=ZuBbdeGDbDM