U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Rudi gej u san antoniu, karter u kingsima
https://youtu.be/edi5dBXqqiY
3:30 lol
Kako nije dupla ovo?
бостон клипперс над ваљевом жива ватра сева
Taj potez nije dupla...al je napravio duplu
Nije napravio duplu nego korake ali sam mislio na ovaj potez bacanja lopte oko ovog pajsera
Korake, to
jel moze neko da objasni kako to igrac koji je otiso tamo sa reputacijom najboljeg igraca evrope potpisuje tamo ugovor kakav bukvalno potpisuju oni mahaci peskira? valjda nisam to vec pitao ovde.
Ili ce i on isto biti mahac peskira samo?
Koji kabriolet ce mu traziti ova njegova zaba da joj kupi?
Није Савета жељела да глуми са Биковићем код Никите Михалкова у Москви, него у Холивуду и ето Теа у ЛА Клиперсима.
Шалу на страну, и ја сам очекивао јачи уговор, мада је добро што ваљда послије годину дана има прво да тражи нови јачи уговор, ако сам схватио како ваља. Реално, треба похватати ова америчка срања, те дрфтови, те трејдови, те специјалне клаузуле у уговорима.
Ako je 6mil onda jeste bedan ugovor a ako je 12 onda nije jbg. Ne znam ko je napisao da je 12 za prvu godinu samo ja neznam i nemogu da komentarisem
Ја мислим да му је 12 за 2 године, с тим што послије прве године, тј. кад мазне 6 милки има право да тражи нови уговор.
12 miliona je ukupno za dve godine. S tim što je ugovor na 1+ opciono 1 godinu.
A prihvatio je manji ugovor zarad minuta, hoće čovek da se oproba u NBA i želi tim u kojem će igrati, pare u ovom slučaju nisu igrale presudnu ulogu
Budala
Šta ga boli patka, proba pa ako ne ide vrati se u Evropu gde ga čekaju milioni lagano
Ено Ћаћо Родригез узе 10,7 милиона за 3 сезоне у ЦСКА лагано.
Postoji to ludilo kod ljudi sto vec imaju para koliko hoce da im milion gore dole ne pravi neku razliku ako mogu da dobiju jos nesto. E sad, to sto je vrv LA jer LA, a ne Juta npr. jer jebena juta pustos jebena nikakva strokava, to je drugo.
To sto je Holivud = LA, to ce bas mnogo da znaci Jelisaveti Orasanin Teodosic, kad ce da se progura eventualno kao Natasa Kojic IKebana.
Ne, ja totalno kapiram da pristaje na manje para zarad minuta i los andjelesa sve je to ok to podrzavam, samo sam konstatovao da je malo love za ugovor toliko je realno mogao i u evropi da dobije
@dionisijo koliko sam ja skapirao uzela je njegovo prezime ne znam sto je nazivas sa oba. I kod jos nekih sam primetio sprdnju sa doticnom ne znam cemu to, jesam ja nesto propustio u vezi nje?
Postoji to ludilo kod ljudi sto vec imaju para koliko hoce da im milion gore dole ne pravi neku razliku ako mogu da dobiju jos nesto
Pa nije to ludilo, nego zdrav razum. To je ko da kažeš: on je lud, odbio je da mu seru u usta osam sati dnevno za tri soma evra mesečno, a trenutno prima petsto evra u banci. Uostalom, kod vrhunskih sportista nije zarada najjači motiv, nego baš ta želja za dokazivanjem i probijanjem limita. Teu se diže kurac na pomisao da će klinci Ameri možda u jednom momentu da gledaju njegove hajlajtse od sinoć i viču WOW DUDE. Mogao je milion evra više da pravi na godišnjem nivou, al će zato da ima oko sebe prelepo vreme tokom cele godine, plaže, vrh izlaske.
Pa ne znam šta vam je čudno, čovek se obezbedio materijalno, ali eto, pošto-poto hoće da proba i tu košarku na najvišem nivou, verujem i za manje pare. Igrao bi on i u Juti, samo da zna da će da ima obezbeđene minute. No naravno da je Los Anđeles kao grad samo plus u celoj priči
To radj, to mi je 23,7 puta normalnije razmisljanje nego kad odlucis da predjes u gvangzu za 3 miliona vise pa jebem ti majku jel ti 5 miliona godisnje nije dovoljno u npr atletiko madridu nego ides u kinu jebenu
Ili ono kad kao figo predju iz barse u real pa brate koji ti je kurac sto to radis sebi nemoguce da su ti dali beskonacno mnogo para...