Sve ovo vreme jokomanije sam bio skeptičan jer je ono njegovo telo toliko tunjavo da izgleda kao da bi se mučio u ABA ligi. Pogledajte u par navrata kad baca pas dvema rukama koliko mu snage treba. Čak sam i mislio da će posle nekog vremena i skautinga njegove brojke biti prosek u najboljem slučaju... Ali nisu. Dakle, treba reći da i pored njegove veštine, ono što ga razlikuje je ogromna košarkaška inteligencija. Top 10 u NBA sigurno, možda i top 5. A i vidi se da je dečko cool guy, nije kao Đovak, tako da ga ni skotovi (osim ekstremnih) neće pljuvati.
prica se vec ima mesec da jokica kolena jebu jako mnogo i da mu fazon prognoziraju da ce moci da igra do 27 godina i to je to vec su mu vadili pleore iz desnog kolena
A jbg, prejak igrač, unikat, ali sa onim dugim kostima i onakvim stilom igre, kao da je najavljivana povreda. I svi koji su pričali o njegovom potencijalu su imali onu ogradu "ako se ne povredi".
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
zoru prevario
Na SK2 LA Klipersi u 21:30h. Teo i Bobi u dujetu ubt.
Jokara jebe
Sve ovo vreme jokomanije sam bio skeptičan jer je ono njegovo telo toliko tunjavo da izgleda kao da bi se mučio u ABA ligi. Pogledajte u par navrata kad baca pas dvema rukama koliko mu snage treba. Čak sam i mislio da će posle nekog vremena i skautinga njegove brojke biti prosek u najboljem slučaju... Ali nisu. Dakle, treba reći da i pored njegove veštine, ono što ga razlikuje je ogromna košarkaška inteligencija. Top 10 u NBA sigurno, možda i top 5. A i vidi se da je dečko cool guy, nije kao Đovak, tako da ga ni skotovi (osim ekstremnih) neće pljuvati.
Malo mi bilo zao Durenta kad je blokirao ono zakucavanje juce
prica se vec ima mesec da jokica kolena jebu jako mnogo i da mu fazon prognoziraju da ce moci da igra do 27 godina i to je to vec su mu vadili pleore iz desnog kolena
kazu mozda ce divcu da izvade te pleore iz kolena pa da ugrade jokicu posto su obojica
pošto obojica nose isti broj kolena
Haha bogdan izjavio da ga je u srbiji davio trener i da je to ovde normalno, da mu dođe kao odnos oca i sina. Saće opet da nas bombarduju lolololo
A dobro od malo davljenja niko nije umro šta fali
Nego biće zanimljivo ko će ispušiti za plej of na zapadu
Klipersi 1/1 ako ne trejduju Džordana. Lika mrzi tu da igra više, vidi se.
Pitanje je koliko i pelikani mogu bez Bugija
Da, da, kad tako kazes, kontam da su Nagetsi i Portland sigurica. Plus jedan od dua Pelikansi/Klipersi
ma kakvi pelikani i klipersi, džezeri la ga no
https://twitter.com/FMCervantez/status/960729660521762817?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E3
Kakav bog, nece da se ponasa kao istripovani cigan crni
https://youtu.be/dPVYaUA70Uc
Povredi se Porzinginsnsngis jbg.
Ligameti, 10 meseci van terena.
A jbg, prejak igrač, unikat, ali sa onim dugim kostima i onakvim stilom igre, kao da je najavljivana povreda. I svi koji su pričali o njegovom potencijalu su imali onu ogradu "ako se ne povredi".
Oprcase tomasa za klarksona i larry nance,jr !!!!!