НБА

1. Pa ne znam koliko ste pratili ali u poslednje vreme dosta vise sutira za tri sa odlicnim procentima. Decko dosao u nba i polako gradi samopouzdanje i sve je bolji i bolji, na kraju ce doci na nivo mudastva iz superlige srbije i prejebace i karija jbg u ruki sezoni je na 40% za tri

2. Kakav je smrda Badi Hild, krenuo da siluje na kraju da bi on bio Mvp al sve ispromašivao, majmun

Bogdan ovu sezonu igra kao onu prvu u Fenerbahčeu, ne forsira nego gleda da što više ispoštuje saigrače, iako igra sa degenima.

Meni je on idealan igrač za Popov sistem, preljepi bi bilo da nekom magijom on i Bjelica završe u SA

3. UMRO GREG POPOVIC JEBEM TI ZIVOT STA JE OVO!!!

4. Hvale Bogdana solidno. Kao i Djinobili je sa 25 dosao u NBA pa je postigao premnogo. I veliki mu je plus sto se uopste ne oslanja na atletizam fazon nego je manje vise sve u pozicioniranju i akcijama.

5. Bogdan ovu sezonu igra kao onu prvu u Fenerbahčeu, ne forsira nego gleda da što više ispoštuje saigrače, iako igra sa degenima.

Mrzi me da citiram otprilike sam to i rekao. I malopre i pre 15-20-30 dana. Burazer se na pocetku sezone libio da sutne, gledao je pas, protok lopte i sutirao ili isao na prodor bas kad je sam. I tad su ga hvalili da u svakom trenutku radi sta je najbolje za tim. Pa taj smrda badi hild je ulazio sa klupe(menjali su se cas jedan starter cas drugi) i imao vise suteva od njega i to ponekad i duplo. Sad je poceo sve vise da prangija, nadam se da ce da nabije 20-25 suteva po utakmici i da se ispisa po istripovanim crncugicama pa da ode kod popa ili makar u boston

6. Ја бих волио да видим Бјелицу у Сакременту. Штета да онакав играч не добија више шансе у Минесоти, прођоше му најбоље године за кошарку.

7. Šta će u onu olupinu od organizacije, treba da uginu zajedno sa Divcem

8. Искључиво да би играо, и да га видим у екипи са Богданом.

9. Ma sakramento nabada nesto u mraku, nikakav plan nemaju

10. Ја мислим да имају брдо неких пикова на предстојећим драфтовима, али то и да нахватају неке аждаје, неће имати озбиљан тим барем још 3-4 године.

11. Jesi video nekad kako igra kosta kufos

12. Јесам. Што питаш?

13. Pričamo o organizaciji gde je Divac GM, lik koji bi da ima prvog pika na sledećem sledećem draftu izabrao tipa Đoka Šalića

On je uzeo Papajanisa sa lutrijske pozicije, iako je godinu pre uzeo Koli-Stajna, doveo Kufosa za solidne pare i imao još uvek Kazinsa. Pre neki dan su opustili Papajanisa, a ne znam jel ste ispratili kako zamalo da razjebu trejd Klivlenda i Jute.

Ovaj GM Klivlenda jurio odvojeno Hila I Huda, I sa Jutom se skoro dogovorio, samo što ovi nisu hteli da prihvate Šampertov ugovor neko su tražili da uključe treći tim koji će ga uzeti. I onda ovaj dođe na ideju da ubaci tu Sakramento, pričao sa Vladeovim asistentom I kad taj na kraju slao beleške razgovora napisao da su se dogovorili da Papajanis učestvuje u tom trejdu, iako on nije bio spomenut. Juta I Klivlend popizdeli, Juta htela da prekine razgovore (sve išlo preko GM Klivlenda koji je trebao da garantuje za Sakramento) al su nekako izgladili to. Oni su ladno hteli na foru da uvale Papajanisa nekoj drugoj ekipi koja će ga otpustiti jer ih bilo sramota da sami to urade

14. Nego, je l se to Bogdan malo napuco. Napokon je nabacio malo mase na one mršave rukice. Sad izgleda ko sajla zategnut.

15. Није га Дивац довео, Финикс Санси су га довели и тај трејд је један од најбољих потеза Дивца у Сакраменту.... За Маркиса Криса су добили права на Богдана, Лабисијеа, Папајаниса и Финиксовог пика друге рунде.... Дивачев једини курац од трејда су права на Митровића и Гудаитиса за Лендрија, Томпсона и Стаускаса јер је и трејд Казинса више кривица Вивека који је умислио да је Хилд нови Кари (исто као што је и за Стаускаса мислио раније), мада је и Дивац могао да га отера у курац и да добије више....

16. Далеко је од Денија Ејнџа или Џерија Веста као ГМ, али имају сад Богдана, Хилда, Колија Стајна и Фокса, имаће високог пика и ове године на драфту, а могли су без пуног курца играча да остану (без Фокса би остали да су јурили плеј-оф, до којег не би дошли, јер би пик изнад 9. ил' 10. места ваљда ишао Чикагу, на ранијим трејдовима су изгубили неке добре пикове, играче (Ајзеју Томаса) и доста гована Д'Алесандра је очистио)....

17. Čekaj, kog su igrača uzeli kad je Kazins napisao na tviteru "Bože daj mi snage"

Jedna od jačih situacija oko menadžmenta Kingsa. Xd

18. Хилда, Еванса, Геловеја, пика прве рунде 2017. (Зек Колинс, којег су даље трејдовали за два играча) и неке пикове друге рунде су добили....

19. Ma mislim da su baš ovog grka papajanisa il kako već uzeli na draftu tad, pa ovaj odlepio.

20. Ajde nemoj jebati brate

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.