НБА

1. Kaže komentator malopre za Jokića: Ovaj verovatno može igrati još 25 godina jer ne skače.

2. Hahahahaah da l je reko to jbt hahahaha

3. parafrazirao sam lol, ali to je poenta

4. Još jedna asistencija jokicu za tripl dabl.

5. E jbg, i pelikani i oklahoma dobiše sinoć. I san antonio portland. Kurčina od rezultata za denver.

6. Sad moraju i portland i minesotu da dobiju.

7. portland vrv hoće, ali minesota poslednja, jaaaako teško

8. Ako se Geri Heris vrati ima da olese minesotu

9. Tilmo počeo sad da prati NBA ali samo gleda Denver jebeni averidž

10. Hristos voskrese inače

11. Alal mu kurac. Kako jebeno ovo radi. Jes da su primili 125 al opet :D
    On se igra košarke, zato i ne oseća pritisak.

Vaistinu voskrese!

12. Srecan uskrs svima

Predosadna utakmica bila, nije se postavljalo pitanje pobednika od tipa sedmog minuta. Da nije jokic nabio tripldabl i bobi zaplesao terenom vrv bih gledao nesto drugo

Mislio sam do sada da oklahoma ispada 99 posto ali okrenuse sinoc hjuston mejmuni sad se ne zna nista :(

13. Ali vidi partiju manua gospodina celavog pa jel realan jbt

14. Pre neki dan sam video izjavu nekog Amera kako kaže da će Cedi Osman da bude novi Đinobili, dosta neprijatno mi je bilo

15. Hahaha solidan propo bi to mogao biti

Cedi ne ume bacanje da pogodi jer je tremaros a ne nesto drugo. Nego je jedini igrao odbranu par utakmica i imao onu hastl blokadu pa je postao klasicno sizenje-vukajlija.com

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.