U diviziji
Oklahoma 5-11 (skor sa Denverom 1-3 u korist Denvera)
Minesota 9-6 (čeka se još jedan meč)
Denver 8-6 (još dva meča)
NOP 8-7 (još meč sa Spursima)
Spursi 9-6 (meč sa NOPom)
U konferenciji
Oklahoma 26-24
Minesota 32-18
Denver 26-23
NOP 24-25
SAS 27-22
Generalno, da bi Denver uopšte mogao da priča o šansama za prolaz, mora da dobije 2/3 meča, tj. ne mora, ali onda mora da se uzda da će još neko fejlovati, a najveće šanse za to ima NOP. I opet je Denver u prednosti. Ili možda OKC. Ako fejluje SAS, onda je Denver jbg, u problemu.
Ako fejluju SAS i još neko (neće istovremeno fejlovati Minesota i Denver 99%), opet Denver prolazi.
A svi su iz iste konferencije, a dva i iz divizije.
Tj. u najgorem slučaju će u diviziji imati 9-7, a u konferenciji 28-24.
Oklahoma ima jedan meč sa Majamijem, tj. u konferenciji u najbolju ruku mogu da budu isti kao Denver. I drastično gori u diviziji. NOP hteo ne hteo, u diviziji može max da ima 9-7, a u konferenciji 27-25 (imaju mečeve sa GSWom, Spursima i Klipersima, prva dva u gostima, treći kod kuće - užasno jeben raspored, još su juče igrali i igraju ponovo večeras). Jako je veliko pitanje mogu li da pobede u dva od ta tri meča.
Nagetsi u potencijalnom trouglu sa Oklahomom i NOPom su ubedljivo prvi, u trojci sa Minesotom i Oklahomom, opet bez obzira na učinak u međusobnom duelu sa Minesotom, imaju najmanje 50%, Oklahoma i protiv Nuggetsa i protiv Minesote ima 1-3 i Oklahoma ispada.
U trouglu sa Denverom i NOPom, Minesota sa Denverom ima ili 2-2 ili 3-1, sa NOPom ima 4-0, Denver sa NOPom ima 3-1. U tom potencijalnom trouglu Denver u najgorem slučaju ima 50%, Minesota najbolji međusobni skor, a NOP ispada.
Denver - SAS 2-2
Denver - OKC 3-1
Denver - NOP 3-1
Denver - MIN 2-2/1-3
MIN - OKC 3-1
MIN - NOP 4-0
MIN - SAS 1-2
MIN - DEN 2-2/1-3
OKC - NOP 1-2
OKC - DEN 1-3
OKC - MIN 1-3
OKC - SAS 2-2
NOP - OKC 2-1
NOP - DEN 1-3
NOP - MIN 0-4
NOP - SAS 3-1/2-2
SAS - DEN 2-2
SAS - MIN 2-1
SAS - OKC 2-2
SAS - NOP 2-2/1-3
U slučaju trouglova
Denver ispada samo u slučaju trougla sa Minesotom i SASom i poraza od MIN, ako pobedi Minesotu ima 50%, Minesota ispada jer ima negativan skor sa SASom, tj. ispod 50% je. Prvi je SAS, drugi Denver, treća Minesota. U slučaju poraza od Minesote ispada Denver.
U kombinaciji u kojoj NOP dobije SAS, i trougao čine NOP, SAS i DEN, DEN 5-3, SAS ima 3-5, a NOP ima 4-4. Ispada SAS.
U kombinaciji sa MIN i NOPom, u slučaju pobede nad MIN, DEN ima 5-3, NOP ima 1-7, MIN ima 6-2. U slučaju poraza sa MIN, Denver ima 3-5, NOP ima 1-7, Denver 4-4, Min 7-1. Ispada NOP.
OKC, MIN, DEN. OKC ima 2-6. Denver ima u najgorem slučaju 4-4. Ispada OKC.
OKC, SAS, DEN. DEN ima 5-3. SAS ima 4-4. OKC ima 3-5. Ispada OKC.
Sa NOPom i OKCom, Denver ima 6-2. Ispada jedan od ova dva.
U slučaju da svi timovi imaju isto minimum 9-7, a max 10-6. OKC ima 5 pobeda. Ostale me mrzi da gledam, SAS ima makar 7, MIN makar 9. NOP ili 5 ili 6.
SAS, OKC i MIN su sigurni.
U slučaju četvorki
OKC
MIN
DEN
NOP
SAS
Moguće su
DEN-OKC-MIN-NOP (Denver ima makar 7-5, OKC ima tri pobede, OKC ili NOP lete)
DEN-OKC-MIN-SAS (OKC 4-8, DEN makar 6-6, ispada OKC)
DEN-OKC-NOP-SAS (DEN ima 8-4, OKC 4-7)
DEN-MIN-NOP-SAS (DEN ima 6-6 u najgorem slučaju, NOP ima 4-8 u najboljem slučaju i ispada).
Denver u bilo kojoj kombinaciji prolazi, sem u slučaju trougla sa SASom i MINom i poraza od MINa zapravo.
Koliko mene zamaraju ove kalkulacije oko prolaska, čim se krene s tim ja se isključim. Pre bih imao jedan TV na kom je stalno lajv tabela nego da mozgam
@diper, pa ja kazem seltiksi su uvek tu u nekim opcijama jer uvek imaju love. Pominjao je neko neki dan to sa kavaijem pa sam prokomentarisao da ce seltiksi spustati protivnike na 72ppm xd
Ali se dosta govori o tome da lenard oce u la jer kao oce brend da fura na marketinski mnogo boljoj lokaciji. Mada za 200+ miliona mislim da ce samo da se iskulira, uljuljkao se sas previse sa robinsonom i posebno dankanom mislili su da je lenard taj tip a njemu zvizde jaja oce pare jbg
Лолек.... То је она фора Бил Гејтс и Ворен Бафет једу у Мекдоналдсу за купоне, ал' фазон узму приватни авион, одлете у Хонг Конг и тамо једу.... Тако и Каваи брат, живеће у кући где је два милиона само на темеље дао, а користи купоне....
А и боље тако него к'о Ајверсон, Бејкер, Кемп и остали који спискају солидан део новца ни на шта.... Шек је мајка за инвестирање зарађеног новца....
Била је и прича да Каваи иде у Кавсе за Томпсона и Бруклинов пик, ал' оно, понуда је говно, можда да Бруклин има топ 3 пик па ајде....
Кавси троше једно 50 милиона ни на шта са Хилом, Томпсоном и Смитом....
Хаха, сад сам гледао, Јанг је 33 милиона зарадио до сад, мислио сам да је у Лејкерсима имао више од око 5 милиона по сезони.... Са његовом главом то оде брзо.... Толико ће фазон Конли за годину, две само за сезону узети....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Imamo NOP, Spurse, Nuggetse, Minesotu i Oklahomu.
U diviziji
Oklahoma 5-11 (skor sa Denverom 1-3 u korist Denvera)
Minesota 9-6 (čeka se još jedan meč)
Denver 8-6 (još dva meča)
NOP 8-7 (još meč sa Spursima)
Spursi 9-6 (meč sa NOPom)
U konferenciji
Oklahoma 26-24
Minesota 32-18
Denver 26-23
NOP 24-25
SAS 27-22
Generalno, da bi Denver uopšte mogao da priča o šansama za prolaz, mora da dobije 2/3 meča, tj. ne mora, ali onda mora da se uzda da će još neko fejlovati, a najveće šanse za to ima NOP. I opet je Denver u prednosti. Ili možda OKC. Ako fejluje SAS, onda je Denver jbg, u problemu.
Ako fejluju SAS i još neko (neće istovremeno fejlovati Minesota i Denver 99%), opet Denver prolazi.
A svi su iz iste konferencije, a dva i iz divizije.
Tj. u najgorem slučaju će u diviziji imati 9-7, a u konferenciji 28-24.
Oklahoma ima jedan meč sa Majamijem, tj. u konferenciji u najbolju ruku mogu da budu isti kao Denver. I drastično gori u diviziji. NOP hteo ne hteo, u diviziji može max da ima 9-7, a u konferenciji 27-25 (imaju mečeve sa GSWom, Spursima i Klipersima, prva dva u gostima, treći kod kuće - užasno jeben raspored, još su juče igrali i igraju ponovo večeras). Jako je veliko pitanje mogu li da pobede u dva od ta tri meča.
Nagetsi u potencijalnom trouglu sa Oklahomom i NOPom su ubedljivo prvi, u trojci sa Minesotom i Oklahomom, opet bez obzira na učinak u međusobnom duelu sa Minesotom, imaju najmanje 50%, Oklahoma i protiv Nuggetsa i protiv Minesote ima 1-3 i Oklahoma ispada.
U trouglu sa Denverom i NOPom, Minesota sa Denverom ima ili 2-2 ili 3-1, sa NOPom ima 4-0, Denver sa NOPom ima 3-1. U tom potencijalnom trouglu Denver u najgorem slučaju ima 50%, Minesota najbolji međusobni skor, a NOP ispada.
Denver - SAS 2-2
Denver - OKC 3-1
Denver - NOP 3-1
Denver - MIN 2-2/1-3
MIN - OKC 3-1
MIN - NOP 4-0
MIN - SAS 1-2
MIN - DEN 2-2/1-3
OKC - NOP 1-2
OKC - DEN 1-3
OKC - MIN 1-3
OKC - SAS 2-2
NOP - OKC 2-1
NOP - DEN 1-3
NOP - MIN 0-4
NOP - SAS 3-1/2-2
SAS - DEN 2-2
SAS - MIN 2-1
SAS - OKC 2-2
SAS - NOP 2-2/1-3
U slučaju trouglova
Denver ispada samo u slučaju trougla sa Minesotom i SASom i poraza od MIN, ako pobedi Minesotu ima 50%, Minesota ispada jer ima negativan skor sa SASom, tj. ispod 50% je. Prvi je SAS, drugi Denver, treća Minesota. U slučaju poraza od Minesote ispada Denver.
U kombinaciji u kojoj NOP dobije SAS, i trougao čine NOP, SAS i DEN, DEN 5-3, SAS ima 3-5, a NOP ima 4-4. Ispada SAS.
U kombinaciji sa MIN i NOPom, u slučaju pobede nad MIN, DEN ima 5-3, NOP ima 1-7, MIN ima 6-2. U slučaju poraza sa MIN, Denver ima 3-5, NOP ima 1-7, Denver 4-4, Min 7-1. Ispada NOP.
OKC, MIN, DEN. OKC ima 2-6. Denver ima u najgorem slučaju 4-4. Ispada OKC.
OKC, SAS, DEN. DEN ima 5-3. SAS ima 4-4. OKC ima 3-5. Ispada OKC.
Sa NOPom i OKCom, Denver ima 6-2. Ispada jedan od ova dva.
U slučaju da svi timovi imaju isto minimum 9-7, a max 10-6. OKC ima 5 pobeda. Ostale me mrzi da gledam, SAS ima makar 7, MIN makar 9. NOP ili 5 ili 6.
SAS, OKC i MIN su sigurni.
U slučaju četvorki
OKC
MIN
DEN
NOP
SAS
Moguće su
DEN-OKC-MIN-NOP (Denver ima makar 7-5, OKC ima tri pobede, OKC ili NOP lete)
DEN-OKC-MIN-SAS (OKC 4-8, DEN makar 6-6, ispada OKC)
DEN-OKC-NOP-SAS (DEN ima 8-4, OKC 4-7)
DEN-MIN-NOP-SAS (DEN ima 6-6 u najgorem slučaju, NOP ima 4-8 u najboljem slučaju i ispada).
Denver u bilo kojoj kombinaciji prolazi, sem u slučaju trougla sa SASom i MINom i poraza od MINa zapravo.
E jbg Reme, ovo je vec tl;dr xd
A što ne bi sačekali par dana da vidite ko ispada od gs i hjustona u prvom kolu nego ovolike postove pišete
Koliko mene zamaraju ove kalkulacije oko prolaska, čim se krene s tim ja se isključim. Pre bih imao jedan TV na kom je stalno lajv tabela nego da mozgam
reme brt
Haha užasno mi je dosadno brt
kad citam sta reme napise u nekoj temi a pogotovo u NBA kao da gladam onog karla weathersa iz drugog serijala farga dok prica
https://www.youtube.com/watch?v=DcFjGRMfmhg
hahahahah
Ahaha ali zbog ove stranice sa filmovima znam kako reme izgleda i sad je sve još smešnije. Epic beer guy
@diper, pa ja kazem seltiksi su uvek tu u nekim opcijama jer uvek imaju love. Pominjao je neko neki dan to sa kavaijem pa sam prokomentarisao da ce seltiksi spustati protivnike na 72ppm xd
Ali se dosta govori o tome da lenard oce u la jer kao oce brend da fura na marketinski mnogo boljoj lokaciji. Mada za 200+ miliona mislim da ce samo da se iskulira, uljuljkao se sas previse sa robinsonom i posebno dankanom mislili su da je lenard taj tip a njemu zvizde jaja oce pare jbg
Tiha i povucena dok je obucena...
Bukvalnl si jedini sa sajta koji to nije znao i ranije, bugarče moje, lol.
Kavai poceo da gradi novu kucu u san antoniju i samo za plac i temelje dao dva miliona evra. Mislim da on nece nidje.
U kom kraju, radio sam za njihovu agenciju za nekretnine, odma ću ti kažem je l' stipsa, lolo.
Pa ima neki kraj u san antoniju gde su burzuji jbg ne znam kako se zove
Pa čovek koristi kupone za popust u KFC i vozi auto iz srednje škole, šta misliš jel stipsa
Лолек.... То је она фора Бил Гејтс и Ворен Бафет једу у Мекдоналдсу за купоне, ал' фазон узму приватни авион, одлете у Хонг Конг и тамо једу.... Тако и Каваи брат, живеће у кући где је два милиона само на темеље дао, а користи купоне....
А и боље тако него к'о Ајверсон, Бејкер, Кемп и остали који спискају солидан део новца ни на шта.... Шек је мајка за инвестирање зарађеног новца....
Била је и прича да Каваи иде у Кавсе за Томпсона и Бруклинов пик, ал' оно, понуда је говно, можда да Бруклин има топ 3 пик па ајде....
Кавси троше једно 50 милиона ни на шта са Хилом, Томпсоном и Смитом....
Najjači je Nik Jang što kaže da zna da će da bankrotira jer troši dosta para a nema neka velika primanja lol
Хаха, сад сам гледао, Јанг је 33 милиона зарадио до сад, мислио сам да је у Лејкерсима имао више од око 5 милиона по сезони.... Са његовом главом то оде брзо.... Толико ће фазон Конли за годину, две само за сезону узети....
Spominjali su i lava u tom trejdu diper. Realno je lav jedini trejd materijal tu ostali imaju vrednost paprike na pijaci.
Bila je prica i da diandre dolazi u klivlend za taj famozni pik bruklinov on bi im ne legao nego ko dupe na nosu