НБА

1. Imamo NOP, Spurse, Nuggetse, Minesotu i Oklahomu.

U diviziji
    Oklahoma 5-11 (skor sa Denverom 1-3 u korist Denvera)
    Minesota 9-6 (čeka se još jedan meč)
    Denver 8-6 (još dva meča)
    NOP 8-7 (još meč sa Spursima)
    Spursi 9-6 (meč sa NOPom)

U konferenciji
    Oklahoma 26-24
    Minesota 32-18
    Denver 26-23
    NOP 24-25
    SAS 27-22

Generalno, da bi Denver uopšte mogao da priča o šansama za prolaz, mora da dobije 2/3 meča, tj. ne mora, ali onda mora da se uzda da će još neko fejlovati, a najveće šanse za to ima NOP. I opet je Denver u prednosti. Ili možda OKC. Ako fejluje SAS, onda je Denver jbg, u problemu.
    Ako fejluju SAS i još neko (neće istovremeno fejlovati Minesota i Denver 99%), opet Denver prolazi.

A svi su iz iste konferencije, a dva i iz divizije.
    Tj. u najgorem slučaju će u diviziji imati 9-7, a u konferenciji 28-24.
    Oklahoma ima jedan meč sa Majamijem, tj. u konferenciji u najbolju ruku mogu da budu isti kao Denver. I drastično gori u diviziji. NOP hteo ne hteo, u diviziji može max da ima 9-7, a u konferenciji 27-25 (imaju mečeve sa GSWom, Spursima i Klipersima, prva dva u gostima, treći kod kuće - užasno jeben raspored, još su juče igrali i igraju ponovo večeras). Jako je veliko pitanje mogu li da pobede u dva od ta tri meča.

Nagetsi u potencijalnom trouglu sa Oklahomom i NOPom su ubedljivo prvi, u trojci sa Minesotom i Oklahomom, opet bez obzira na učinak u međusobnom duelu sa Minesotom, imaju najmanje 50%, Oklahoma i protiv Nuggetsa i protiv Minesote ima 1-3 i Oklahoma ispada.
    U trouglu sa Denverom i NOPom, Minesota sa Denverom ima ili 2-2 ili 3-1, sa NOPom ima 4-0, Denver sa NOPom ima 3-1. U tom potencijalnom trouglu Denver u najgorem slučaju ima 50%, Minesota najbolji međusobni skor, a NOP ispada.

Denver - SAS 2-2
    Denver - OKC 3-1
    Denver - NOP 3-1
    Denver - MIN 2-2/1-3

MIN - OKC 3-1
    MIN - NOP 4-0
    MIN - SAS 1-2
    MIN - DEN 2-2/1-3

OKC - NOP 1-2
    OKC - DEN 1-3
    OKC - MIN 1-3
    OKC - SAS 2-2

NOP - OKC 2-1
    NOP - DEN 1-3
    NOP - MIN 0-4
    NOP - SAS 3-1/2-2

SAS - DEN 2-2
    SAS - MIN 2-1
    SAS - OKC 2-2
    SAS - NOP 2-2/1-3

U slučaju trouglova

Denver ispada samo u slučaju trougla sa Minesotom i SASom i poraza od MIN, ako pobedi Minesotu ima 50%, Minesota ispada jer ima negativan skor sa SASom, tj. ispod 50% je. Prvi je SAS, drugi Denver, treća Minesota. U slučaju poraza od Minesote ispada Denver.

U kombinaciji u kojoj NOP dobije SAS, i trougao čine NOP, SAS i DEN, DEN 5-3, SAS ima 3-5, a NOP ima 4-4. Ispada SAS.

U kombinaciji sa MIN i NOPom, u slučaju pobede nad MIN, DEN ima 5-3, NOP ima 1-7, MIN ima 6-2. U slučaju poraza sa MIN, Denver ima 3-5, NOP ima 1-7, Denver 4-4, Min 7-1. Ispada NOP.

OKC, MIN, DEN. OKC ima 2-6. Denver ima u najgorem slučaju 4-4. Ispada OKC.
    OKC, SAS, DEN. DEN ima 5-3. SAS ima 4-4. OKC ima 3-5. Ispada OKC.

Sa NOPom i OKCom, Denver ima 6-2. Ispada jedan od ova dva.

U slučaju da svi timovi imaju isto minimum 9-7, a max 10-6. OKC ima 5 pobeda. Ostale me mrzi da gledam, SAS ima makar 7, MIN makar 9. NOP ili 5 ili 6.

SAS, OKC i MIN su sigurni.

U slučaju četvorki
    OKC
    MIN
    DEN
    NOP
    SAS

Moguće su
    DEN-OKC-MIN-NOP (Denver ima makar 7-5, OKC ima tri pobede, OKC ili NOP lete)
    DEN-OKC-MIN-SAS (OKC 4-8, DEN makar 6-6, ispada OKC)
    DEN-OKC-NOP-SAS (DEN ima 8-4, OKC 4-7)
    DEN-MIN-NOP-SAS (DEN ima 6-6 u najgorem slučaju, NOP ima 4-8 u najboljem slučaju i ispada).

Denver u bilo kojoj kombinaciji prolazi, sem u slučaju trougla sa SASom i MINom i poraza od MINa zapravo.

2. E jbg Reme, ovo je vec tl;dr xd

3. A što ne bi sačekali par dana da vidite ko ispada od gs i hjustona u prvom kolu nego ovolike postove pišete

4. Koliko mene zamaraju ove kalkulacije oko prolaska, čim se krene s tim ja se isključim. Pre bih imao jedan TV na kom je stalno lajv tabela nego da mozgam

5. kad citam sta reme napise u nekoj temi a pogotovo u NBA kao da gladam onog karla weathersa iz drugog serijala farga dok prica
    https://www.youtube.com/watch?v=DcFjGRMfmhg

6. Ahaha ali zbog ove stranice sa filmovima znam kako reme izgleda i sad je sve još smešnije. Epic beer guy

7. @diper, pa ja kazem seltiksi su uvek tu u nekim opcijama jer uvek imaju love. Pominjao je neko neki dan to sa kavaijem pa sam prokomentarisao da ce seltiksi spustati protivnike na 72ppm xd

Ali se dosta govori o tome da lenard oce u la jer kao oce brend da fura na marketinski mnogo boljoj lokaciji. Mada za 200+ miliona mislim da ce samo da se iskulira, uljuljkao se sas previse sa robinsonom i posebno dankanom mislili su da je lenard taj tip a njemu zvizde jaja oce pare jbg

8. Tiha i povucena dok je obucena...

9. Bukvalnl si jedini sa sajta koji to nije znao i ranije, bugarče moje, lol.

10. Kavai poceo da gradi novu kucu u san antoniju i samo za plac i temelje dao dva miliona evra. Mislim da on nece nidje.

11. U kom kraju, radio sam za njihovu agenciju za nekretnine, odma ću ti kažem je l' stipsa, lolo.

12. Pa ima neki kraj u san antoniju gde su burzuji jbg ne znam kako se zove

13. Pa čovek koristi kupone za popust u KFC i vozi auto iz srednje škole, šta misliš jel stipsa

14. Лолек.... То је она фора Бил Гејтс и Ворен Бафет једу у Мекдоналдсу за купоне, ал' фазон узму приватни авион, одлете у Хонг Конг и тамо једу.... Тако и Каваи брат, живеће у кући где је два милиона само на темеље дао, а користи купоне....
    А и боље тако него к'о Ајверсон, Бејкер, Кемп и остали који спискају солидан део новца ни на шта.... Шек је мајка за инвестирање зарађеног новца....

Била је и прича да Каваи иде у Кавсе за Томпсона и Бруклинов пик, ал' оно, понуда је говно, можда да Бруклин има топ 3 пик па ајде....
    Кавси троше једно 50 милиона ни на шта са Хилом, Томпсоном и Смитом....

15. Najjači je Nik Jang što kaže da zna da će da bankrotira jer troši dosta para a nema neka velika primanja lol

16. Хаха, сад сам гледао, Јанг је 33 милиона зарадио до сад, мислио сам да је у Лејкерсима имао више од око 5 милиона по сезони.... Са његовом главом то оде брзо.... Толико ће фазон Конли за годину, две само за сезону узети....

17. Spominjali su i lava u tom trejdu diper. Realno je lav jedini trejd materijal tu ostali imaju vrednost paprike na pijaci.

Bila je prica i da diandre dolazi u klivlend za taj famozni pik bruklinov on bi im ne legao nego ko dupe na nosu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.