Prijava

A što ne bi sačekali par dana da vidite ko ispada od gs i hjustona u prvom kolu nego ovolike postove pišete

Koliko mene zamaraju ove kalkulacije oko prolaska, čim se krene s tim ja se isključim. Pre bih imao jedan TV na kom je stalno lajv tabela nego da mozgam

kad citam sta reme napise u nekoj temi a pogotovo u NBA kao da gladam onog karla weathersa iz drugog serijala farga dok prica
https://www.youtube.com/watch?v=DcFjGRMfmhg

Ahaha ali zbog ove stranice sa filmovima znam kako reme izgleda i sad je sve još smešnije. Epic beer guy

@diper, pa ja kazem seltiksi su uvek tu u nekim opcijama jer uvek imaju love. Pominjao je neko neki dan to sa kavaijem pa sam prokomentarisao da ce seltiksi spustati protivnike na 72ppm xd

Ali se dosta govori o tome da lenard oce u la jer kao oce brend da fura na marketinski mnogo boljoj lokaciji. Mada za 200+ miliona mislim da ce samo da se iskulira, uljuljkao se sas previse sa robinsonom i posebno dankanom mislili su da je lenard taj tip a njemu zvizde jaja oce pare jbg

Tiha i povucena dok je obucena...

Bukvalnl si jedini sa sajta koji to nije znao i ranije, bugarče moje, lol.

Kavai poceo da gradi novu kucu u san antoniju i samo za plac i temelje dao dva miliona evra. Mislim da on nece nidje.

U kom kraju, radio sam za njihovu agenciju za nekretnine, odma ću ti kažem je l' stipsa, lolo.

Pa ima neki kraj u san antoniju gde su burzuji jbg ne znam kako se zove

Pa čovek koristi kupone za popust u KFC i vozi auto iz srednje škole, šta misliš jel stipsa

Лолек.... То је она фора Бил Гејтс и Ворен Бафет једу у Мекдоналдсу за купоне, ал' фазон узму приватни авион, одлете у Хонг Конг и тамо једу.... Тако и Каваи брат, живеће у кући где је два милиона само на темеље дао, а користи купоне....
А и боље тако него к'о Ајверсон, Бејкер, Кемп и остали који спискају солидан део новца ни на шта.... Шек је мајка за инвестирање зарађеног новца....

Била је и прича да Каваи иде у Кавсе за Томпсона и Бруклинов пик, ал' оно, понуда је говно, можда да Бруклин има топ 3 пик па ајде....
Кавси троше једно 50 милиона ни на шта са Хилом, Томпсоном и Смитом....

Najjači je Nik Jang što kaže da zna da će da bankrotira jer troši dosta para a nema neka velika primanja lol

Хаха, сад сам гледао, Јанг је 33 милиона зарадио до сад, мислио сам да је у Лејкерсима имао више од око 5 милиона по сезони.... Са његовом главом то оде брзо.... Толико ће фазон Конли за годину, две само за сезону узети....

Spominjali su i lava u tom trejdu diper. Realno je lav jedini trejd materijal tu ostali imaju vrednost paprike na pijaci.

Bila je prica i da diandre dolazi u klivlend za taj famozni pik bruklinov on bi im ne legao nego ko dupe na nosu

Kaže komentator malopre za Jokića: Ovaj verovatno može igrati još 25 godina jer ne skače.

Hahahahaah da l je reko to jbt hahahaha