Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa pretpostavljam da su svi to igrali jbg, kontam da je svaki prosečni kladioničar koji je danas gledao listu bar pomislio to
I inace je mala kvota, jedino sto su domacinska ekipa pa mozda zato. Aj se nadamo ipak da ne igra lilard xd
Nije NBA, al neka je ova prelepa vest ovde
https://amp.sportando.basketball/270896
Hahaahha preljepo
pa to je to ps, bez mnogo komplikovanja, kome gori udri pa sta bude
Padam ko da gledam hahaha
Prelepa vest, sad neka ga real uzme da i rudija polomi i biće nam ikona ovde la ga no
Prvo u barsu, navaro nece jos dugo igrati
https://usatthebiglead.files.wordpress.com/2012/08/nic-batum.gif
Ovo ulepša svaki usran dan
Padneš tiket - batum
Padneš na batuma 14.5 + - pustiš gif i oprostiš mu jbg
Odseku ti prste - batum
Mačak iseče brkove na cirkularu - batum
Odmah bude bolje.
Ja kad god vidim ovaj gif meni srce zatreperi ali mi se javi i tuga jer mi nekako nekompletan kako krene gif iznova tako se nadam da ce lepo da stisne pesnicu i da ga nabode po sred dijafragme
Evo majami odmah na startu 8:0 pg 0-3 kornjaca isto kurac dal da odem odmah na spavanje ili sta
Hahahaha 12:0 daj bre mrs
au brt kakva izgibija u denveru, e ovo je momačka košarka
Ja ne znam, ali meni je sranje cela ova utakmica, nešto ružnije skoro nisam gledao
Mislim kako da ne bude sranje kad portland jebeni pravi otprilike 30 ofanzivnih skokova jebo te bog pa šta igraš i za koji će ti kurac plej of ako to sebi dozvoliš
Milsap se sramoti, onaj plamli priča za sebe čovek, ja mislim da je ubedljivo najveća rupetina u odbrani denverovoj, marej mali se raspao, jokića jbg pojeo nurkić iako je ovaj ojebao sa tripl dablom opet ga je pojeo bosanac pod košem, i njega i milsapa zajedno pojeo
Edit: s druge strane lilard se raspao, jedino nurkić što je baš izuo ali prejeftine i poene i skokove je skupljao
brt u tome je čar, nema lagano, svima drhte ruke, Jokiću nisu ulazile standardne frljoke, a ove srećne otpatke koje kupi Nurkić, pa jbg...evo jokić sad ima više skokova
Ova tekma opet pokazuje koliko je nemoguće Jokaru čuvati, jer je totalno lud centar, fazon, može njemu da ne ide šut u meri u kojoj mu standardno ide, nema veze, i dalje će kod 50% koševa svog tima biti ili osoba koja daje koš ili asistent. Neverovatno.
Jeste kurac, od 8 ofanzivnih skokova Nurka, 4 su na Plamliju. Dečko je retardiran i za odbranu i za napad. Retko glup igrač.
Jedino što je Nurk imao bolji procenat šuta, 60% za dva i 67% slobodnjaci.
Jokic bio na 40% za dva, 25% za tri i 100% slobodnjaci.
Jokic 20 skokova - Nurkic 19 skokova
Jokic 11 asistencija - Nurkic 1 asistencija
Jokic 2 kradene lopte jedna blokada, 2 izgubljene - Nurkic 2 kradene
Jokara završio na +18, Nurkic na -11.
Pobedili svi kojima je bilo potrebno, nadam se da je Ps imao samo ove timove na tom jakom tiketu, a ne i neke igrače.
Znači spala knjiga na Minesotu i Denver, a i jednoj i drugoj ekipi će mnogo značiti što su se vratili Batler i Geri Heris posle povreda. Minesota sa Batlerom ima skor 36-22, bez njega 10-13.
I da, najvažnija stvar - Vestbruku su pre sinoćne utakmice bila potrebna 34 skoka u poslednje dve da bi imao tripl dabl prosek u sezoni i naravno da je sinoć imao 18 skokova. Jebeš i poziciju pred plejof i da li će uopšte da uđu, njemu je u poslednjih nekoliko utakmica to najvažnije. Koliko često samo čeka ispod koša u odbrani da bi skupio te neophodne skokove ili krade loptu od saigrača.. Ako negde budu bili u ponudi njegovi skokovi, nek granica bude i 15.5, biće lagan plus.
E Taj Gibson se povredio Minesoti, sad gledam, nije da je preterano bitan, ali ipak. Batler deluje kao da mu treba vremena da se vrati u ritam. Mada tako i Geri Heris deluje, mada videćemo, Denver je u dobrom naletu i danas pobediše iako im je šut jako loše išao. Biće bruka dobar meč, sigurno.
Poigrajmo