НБА

1. Vestrbruk mi iskido 800 tona zivava jer je zbog njegovih skokova ceo tim trpeo mamu mu bre jebem vataju skokove vajtsajd i drustvo pa jedno 8 ofanzivnih kao ne moze adams da zagradi lol stignu ih na minus dva-tri i odbrane napad i prc of skok i opet juri. Nabise ih pred kraj i to druga postava napravila preokret ove glavonje iz prve nisu mogle se sastave

I sas i denver sve posle preokreta koji kurac jbt. NO nisam video zaspao sam jbg al za njih sam bio 101 posto siguran da dolaze.

Veceras ce juta i filadelfija na pobedu za ostale nesto ne vidim da imaju neki motiv.

A denver 88:82 haha DA LI JE TO PLEJOF DENVER DA LI POCINJU DA IGRAJU ODBRANU??

Mislio sam da ispada oklahoma, dobise hjuston jbg odlucice poslednje kolo izmedju denvera i minesote a i najpravednije je tako

2. I to što kažeš

3. Jebeni Plamli, kako je taj čovek talentovan za kidanje živaca.
    A Vestbruk je debilčina, navijao sam da oni ispadnu, ali đoka. Bukvalno najantipatičnija ekipa.

Ali koliko je zapad prejak.

Nuggetsi su retardirani, oni sa PO timovima sa zapada imaju tipa negativan skor samo sa Hjustonom, i videćemo šta će biti sa Minesotom, za sada su na 16-14. Da su manje kiksirali protiv krš timova, sada bi ih boleo kurac apsolutno. Ali jebiga. Malounove fiks ideje i pola sezone furanja Plamlija i Jokića u isto vreme na parketu i ostalo ih je dovelo tu gde su.

4. Dobro verujem da nisu ni planirali ove sezone da idu na neki rezultat, vise se sprema ekipa za sledecu. Milsep dosao kasno, mucile ih povrede(kao skoro sve timove), jokic jos deckonja...sl sezone bi mogli bas da poguraju da i ako prodju ne idu na gsw/hjuston. Mada opet gsw im “lezi” voleo bih da idu na njih. Samo da se ne istripuju da ne dovedu nekog karmela entonija stetocinu...

A plamli je bekap centar ne treba ocekivati od njega neke partije, sinoc je prisilno morao da igra protiv nurkica jer je ovaj maltretirao jokica.

5. Kad se igra ova odlucujuca sa Minesotom, sad sam tek video da su pobedili i jedni i drugi

6. Ma okej za plamlija što ne treba očekivati od njega puno jer je bekap, gluperda je jebena i vidi mu se u faci da je gluperda, i ne znam, meloun ga forsira za te defanzivne zadatke uvek, jeste jak kao stoka jbg i jeste bolji od jokića tu, samo što se u nekoliko navrata videlo da je rupetina teška i da se i on gubi u piku i da ostaje promaja u reketu jebote kao da su amateri

A reme, te brojke, sve je to u redu i lepo na papiru, ono što sam ja video (a rekao bih i pseto) je da je nurkić baš bio dominantan nad ovima iz denvera, na kraju je i milsapa maltretirao, u odbrani im je jebao majku svima sa aminuom zajedno toliko da jokić nije ni pomišljao da uđe u reket, milsap bio na nekih 2/10, a o učinku u napadu - video si jbg, nema ko da ga zaustavi. Jeste ih pojeo sve dok se jokić nije trgao malo jer je klasa jbg i do sredine četvrte kad je već uleteo u problem s faulovima pa se ovi razmahali malo.

A kod onog napada portlanda negde u trećoj četvrtini kad su im napravili pet ofanzivnih skokova ili tako nešto sam hteo da ugasim sve i legnem koliko je bedno izgledalo.

7. Minesotu ne volim isključivo zbog viginsa rekao bih, ali mislim da dobijaju denver jbg, i da će biti opet dobro trpanje taunsa i jokića, sa po 30+ poena

8. A kod onog napada portlanda negde u trećoj četvrtini kad su im napravili pet ofanzivnih skokova ili tako nešto sam hteo da ugasim sve i legnem koliko je bedno izgledalo.

Скидам капу на самоконтроли. Ја сам управо то и урадио.

9. acakg

Pazi sad ovaj džvidžanizam - košarka se igra četiri četvrtine kekeke.

Šalim se, ma moja je poenta da možeš zatvoriti Jokića kao nekoga ko daje koševe, ali će tada i svesno da se prebaci na asistencije, a onda pokušaš to da čuvaš, on će početi da daje koševe. Nurkić je ozbiljan igrač, nema šta, to svi znamo, samo nema sile pojesti Jokića na ceo meč, pogotovo sada kada je kud i kamo postao racionalniji i nije toliki debil sa glavom. Čini mi se da ni pre neki dan nije nešto šutirao, čoveku loše krenuo šut, ništa nije mogao da ubode, ali kod njega to ne utiče toliko na konačnu partiju, tj. nije upitno da li će biti koristan svom timu.
    I kako god okreneš, svaki put Nurkić namuči Jokića, ali Denver ima 3-1 skor sa Portlandom, a prevaga bude baš to razigravanje saigrača. Kada bi gledao duel Nurkića i Jokića kao 1 na 1, Nurkić ga je skoro svaki put pojeo, ali ono što Jokić radi za svoj tim, jbg, često donosi prevagu.

Jbg, ne znam, možda grešim, ali mi je takav utisak. I kad pogledaš, kad Jokić nije na terenu, prednost Denvera se samo topi jebeno.

10. Pa ja sam ugasio i uzeo da spavam kod tog napada sa 5 ofanzivnih skokova na kraju bek dosao i uzeo skok ja prso portland vodio tada tacnije okrenuo i reko nema boga sad opet preokret pogotovo ovako i pogotovo sto sam preziveo oklahomu. I da, dominantan je i bas ih je maltretirao ko decu jebenu. Milsep dosao kao da se ocvrsne reket nurkic jebo i njega.

I opet se slazem sa kilogramom haha ali viginsa ni ja ne volim jer je divlje crnce a takve nikad nisam voleo ali mislim da se mogu posibati ovi iz denvera sa njima prvenstveno jer nema batlera (ili se vratio? Ako se vratio ispusice ga denver, mnogo je gotivna glava batler) a i zato sto tauns gleda kako jokic razigrava denver. Pritom je denver bolji u sutu spolja tako da ono

11. Šta li kenjate. Jokić imao tripl dabl sa 20 skokova, +- na strani Jokića, Denver pobedio i opet neki kenjaju o dominaciji Nurkića. Mrš ukurac.

12. Bezi tilmo odrasli pricaju

Manu opet pali vremensku masinu ja ne znam da li ima iko da ne gotivi celavog doktora. Sad mi kroz glavu prosla ona blokada hardena od prosle godine...

13. ps
    Sutra

hvala brt

btw danas sam gledao snimak 4/4 denv portland, kakva je volina onaj barton, sto rece komentator covek samo vidi kos, mozga bez totalno

14. Hteli papet i ja da igramo vesrbruk skokovi 14,5 vise al ne daju dusmani hahaha

15. Hahahah pa moraju premalu kvotu za to da stave

16. Papiju rekli 3,5 brt pa kad je hteo da uplati pustili samo 400 kinti i posle kao 3 kvota al isto ograniceno pa posle nema kvote ciganj ciganski

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.