НБА

1. https://www.paddypower.com/basketball/nba/memphis-grizzlies-oklahoma-city-thunder-28676337?tab=player

Russell Westbrook - Rebounds

Russell Westbrook Over (+15.5) 4/6 (u prevodu - kvota 1.67)
    Russell Westbrook Under (+15.5) 11/10 (kvota 2.1)

hahaha 1.67 kvota na plus na granici od 15.5 skokova na pleja

2. denver dobija jedini ako ih bude ekstremno bude služio šut....u tom slučaju sledi i tripl dabl jokića

3. a može čak i da bude četvrti, a da nema prednost domaćeg terena

Kako je ovo moguće?

4. Baš sad tražim gde sam ovo video
    https://www.blazersedge.com/2018/4/10/17222908/blazers-playoff-scenarios-jazz-spurs-pelicans-thunder-home-court-advantage

Here’s the memo from the league explaining that home-court advantage is decided by head-to-head regular season record when teams with identical wins face off in the playoffs. This is similar to the scenario in 2015 when the Blazers snagged the fourth seed by virtue of their division championship but ceded home-court advantage to the Grizzlies who won more games in the regular season.

In short, if the Blazers and Spurs play each other in the first round and both teams have 48 wins, the Spurs will have home-court advantage, regardless of seeding.

5. More, Jokić je još dečkonja. Milsapu je ovo prilika da opravda 30M koje nije zaslužio do sad.

6. Sudi toni braders, nekome ce se najebati majke veceras

7. A jbg ko još navija za minesotu, mada bi obe ekipe bile gotivnije za 237% samo da nemaju viginsa i bartona

Neka se potrpaju jokić i tauns muški pa kako bude, svi verovatno navijamo za denver a cenimo da minesota dobija

8. Ja ne cenim, cenim da ce biti na jednu loptu

9. Bjelica 20 poena minimum.

10. Bjelica verovatno neće igrati više od 7 minuta jer batler

11. Jer Taz i Vigins

12. Kljakavi Batler maši trojku i skok pored 4 panja ispod koša, ma daj.

13. Razumem ja tebe ali gurao je on silu vremena na trojci jer batlera nije bilo, sad kurac, 7 minuta, ukupno 2 šuta i to ako bude imao sreće da mu dođe lopta.

14. milsap se malo pogubio

15. Bjelica ćaćabogotac

16. klupa minesote ce da odluci ovu utakmicu

17. kada kazem klupa tu mislim na jamaal crafworda

18. Neka se potrpaju jokić i tauns muški pa kako bude, svi verovatno navijamo za denver a cenimo da minesota dobija

Ja sam izgleda među retkima koje savršeno boli kurac ko će da dobije pošto su mi oba tim onako izrazito seljačka i to otkad sam prvi put gledao NBA, a nikakav mi faktor ne predstavlja što ima i naših igračau celoj priči.

EDIT: Najači fazon što je Vestrbuk igrao 10 minuta i šutnuo samo dva puta pošto juri čovek skokove xd Jebemti cirkus

19. Treba da puste divlju Farida da digne moral.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.