НБА

1. Mada sutra se igra, prerano je malo za granicu i kvotu?

2. Pa nije kad je slobodna igra jbg

3. Aha, pa da... Živo me interesuje koju će granicu da stave, mada ne verujem da će neka naša kladionica da stavi granicu na njega skokove. Paddypower recimo stalno ima i skokove igrača u ponudi
    https://www.paddypower.com/basketball/nba/houston-rockets-los-angeles-lakers-28674711?tab=player

4. Ma kakvi crni skokovi, pa naše kladionice nemaju ni poene u poslednjem kolu regularnog dela nba ako se ja dobro sećam, znam da smo ih nešto pičkarali ovuda baš iz tog razloga

5. Da, sećam se toga, neko beše nije imao ni poene prvog, drugog dana sezone, da li mozzart

6. Prva 3 kola nisu imali uopste igrace u ponudi a skokova valjda i nema nikada za nba pa nije ni cudo sto sada nece biti ali ako se vec kurce KOJA JE KVOTA DA VAM TASTU ODNESU VANZEMALJCI onda bi mogli da mi daju i da igram skokove rasela vestbruka

7. Da, mocart je najgori po tom pitanju, bilo je i toga, sad kad kažeš zvuči mi poznato

8. A kvote za veceras 1,2 na filadilfiju i 1,25 na jutu protiv golden stejta hahahaha pa crkli dabogda dobogda vas sve popalio onaj brat sto pali mocarte

9. Lepe kladionice lepo gore, a ružne ostaju ružne čak i kad gore. Pali, Armine, i nek ti ne bude žao.

A svi kojima je trebalo su pobeđivali u poslednjih 4-5 dana - Juta, Denver, Nju Orleans, Minesota, San Antonio, Oklahoma

10. Armina otkad su tukli više nema. Ko mu je beše pravio batine da mu pravimo batine?

11. Govna govnjiva

12. U maksbetu već 3-4 dana nemaju igrače uopšte

13. U pinu imaju samo sa utakmica koje odlucuju nesto

14. Ufufu bice zanimljivo. Ocekujem jokica da zakuca bar dvaput danas

15. Kakve su vam prognoze za Min - Den? Ja mislim da Minesota dobija

16. Mislim da ovo iznad za kombinacije za plejof nije tačno, čini mi se da sam negde video da Portland može da završi peti (ok, valjda nisu neke realne šanse za to, ali ipak je moguće), a može čak i da bude četvrti, a da nema prednost domaćeg terena

17. I ja verujem da će Minesota, ali navijam za Denver

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.