НБА

1. jeste sad finale LJUTI DŽEZERI protiv Filadefije iz 76.ice

2. Ovo sinoć bi bila sprdnja sa torontom samo da je lebron imao prosečno dobro veče, al juče je kuburio sa šutom kao retko kad. Ako njegovi saigrači uspeju da podignu formu, a sinoćnja tekma je možda nagoveštaj toga, uz regularan lebronov doprinos počistiće toronta 4-0. Svi timovi sa istoka su jednaki, male su nijanse u pitanju kad kažemo bolji je npr torotno od indijane, al u principu isti kurac. Al daj bože da neko od tih igrača može da pruži konstantno dobre brojke, pošto svi igrači juče koji su dobro odigrali su puki epizodisti. Kevin lav, koji važi za nekog ol-star igrača, trebalo bi da bude konstantan i onda bi bio problem rešen, al on je baš u teškom kurcu, nema leba od njega izgleda.

3. Pa gsw ce teze dobiti hjuston nego finale

Ne znam zasto al mislim da bi u tom nekom finalu protiv stejta najvise sansi imao boston da izvuce tu sedmu.

Toronto je poceo da coukuje i pre plejofa pucali neke mutave utakmice svi su mislili da odmaraju derouzen i lauri kad ono nisu samo su pali jbg. Lebron koju god da odigra kao sedmu protiv indijane toronto ima 3 posto sanse da pobijedi.

Zaboravljate svi da kad lebron hoce da pobedi on uzme i pobedi. Osim gsw a i njima je znao da odere bulju xd

4. Kokoškov zvanično trener Finiksa, prvi Evropljanin glavni trener u nba. Bilo je samo pitanje vremena

5. Pa nista, sad navijamo za finiks. Da se dokopaju plejofa u naredne tri godine dok im je buker tu. Svi mislili da je dobro sto je finiks trejdovao bogdana ko se slaze ja ne

6. NJujork ili Los Andjeles,tamo ce Lebron

7. Treba da ode u bruklin i da igra na hard

8. Pa zar se ne vrti već godinu i jače priča da je LeBron sam izrazio želju da ode u Lejkerse, a ovi neki seleri kep napravili da mogu da dovedu i Pola Džordža i još dvojicu trojicu tako superstarova?

9. Vrti se prica ali nije izrazio zelju

10. Kakva prelepost od Jutine igre u prvih 5 minuta.

11. Pa da, sad nasli da me jebu ovnovi

12. I ovaj harden bas danas nasao da ciglari. Proslu gober jedva 7 skokova a favors 15 evo sad gober vec 3 a favors nula jebenih

Lazi jebene lazi

13. Izjebase oni i mene i hjustona xd

Solidnih par pobeda autdajdera za sada: boston, juta, klivlend...da li se to sprema neko iznenadjenje?

14. Rekoh ja da će biti choke. Ili si rodjeni pobednik kao Mičel ili nisi

15. да л' ће сад дончић у финиксу да заврши?

можда кокошков утиче мало на избор јер финикс има неких предности због пласмана за првог и прва три пика, а боље би му било с њим сигурно него било где другде

16. Dobar je bratina dobar. Ruki godine(izvini paper)

17. Neće dončo u finiks, tipujem neki dalas

18. Ja sam za micela rekao

A doncicu nije nuzno potreban evropski trener, ima on sve predispozicije da igra nba

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.