НБА

1. Solidan toronto hahahaha

2. Glavni
    ide ovo 4-0

juče

Samo kaem

3. Pa šta je ovo bilo, armine, čuješ li

A sumnjao bih i da GS može da nadoknadi dva brejka protiv klivlenda, a ne toronto jebeni

A boston, da l' će do brejka, ja sam očekivao tu laganih 4-1 za filadelfiju

4. bred sivens mađija da zapata sa svojih metar i žilet ode u nba napravio bi od njega igrača

5. Mlatoni da se javi na salter 3

6. Hahaha THIS YEAR IS GOING TO BE DIFFERENT

7. Kad sam rekao dobija Toronto mislio sam dobija kurac u usta xD

8. Haha cudno je da sam ja iskoristio bas tu sintagmu “dobija kurac”

Mislim da polako dolazi vreme da se svi uhvatimo za ruke i pomolimo presvetom goat-u. Jos kad uzme prsten ove godine pa pocne da mlatara kurcinom po enbieju a i sire...

Brate 43(jebenih 19-28 a imao je neke nerealne iznudjene suteve) 8sk 14as 1ul 1il i uz to samo hastl hastl pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem neki su bili mvp sa losijom statistikom

9. Pa stvarno čovek uz MJ-a legitimno može da se razmatra za jarca, s tim što je MJ imao hall of famere, a LBJ samo presolidne igrače.

10. Presolidne ako racunas vejdove i irvinge, ove godine ima igrace makabi tel aviva uz sebe

11. Pa dobro i Mića je osamdesetih imao krševe pa je bio konkurentan do finala konferencije... nešto kao LBJ sada. S tim što jo LBj dođje i do velikog finala

12. Нисам гледао Јордана уживо јер сам тад био мали пуноглавац, али Леброн је тата ове игре последњих 10+ година. Сигурно најбољи играч којег сам имао прилику да гледам. Само што су људи преретардирани са лефлоп фазонима или оним ма доктор џеј је тата нема више те кошарке, некад се знало, а нису свјесни да ће нам свима бити мало два ока за плакање кад леброн окачи патике о курац. Какав курчев Коби Брајант и 80 шутева по мечу.

13. Pa svako normalan shvata da je knjiga spala na 2 slova, Mića i Lebron, samo debilcine sa espn ubacuju Rasela, Robertsona, Kobija.. jednog sam čuo da spominje i Dzordza Majkana a on igrao 48' s loptom od žita.

14. Najbolja petorka ikada po meni

PG Medžik
    SG Mića
    SF LBJ
    PF Timi
    C Wilt

15. Како прејак тим, невјера. Може можда и Гарнет да се гура са Дунћаном ту, али опет нисам одгледао довољно мечева у њиховим прајмовима да видим ко је стварно бољи. Ако је неко гледао, нек напише овде. Баш ме интересује.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.