Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Horforde
ti mi dođeš kao lek
da bar traje zauvek
ovaj
osećaj ludi
Horford doktor stvarno igra plejof karijere
Jebeš mi sve ako Braun nije neki brat Kita Lengforda
Pa lice malo
Da nije zajebao ovaj pas sada i da su sisli na -15 zgovnalo bi se sig(sig)
ma nije ovo toronto da se useru
biće solidna serija ovo
LeBoston
inb4 усеравају их кавалири
Ma kazem ova bi se zgovnala
Moze ovo klivlend u 7 kapiram da ce se kidati bas
A boston nikad nije izgubio seriju kad povede 2:0 ne znam jeste znali
традиције постоје да би се рушиле
Водили су против Никса 2-0 '90 па су изгубили 3-2 на крају.... Била је та прича са Филаделфијом баш сад кад су играли....
А Хорфорд мађија велика је баш онако велика да је скроз....
Ајме Бостона следеће сезоне са Хејвордом и Кајријем....
aj njih dvojica, al zamisli da dođe Kavaj il Dejvis... pa to će biti uživanje za gledati
Ko je ovaj Веном jebem ga usta
diper samo dodje i sere o sportu pokazuje koliko znanje on ima
E pa TAKO SAM CUO!
A brate nekako tripujujem da bi im hejvord sjebao koncepciju. Mada je bio racionalan i ranije ali IPAK
И Стивенс на клупи.... Ал' и овако су прејаки, а питање је хоће ли Ејнџ ризиковати трејд некога из трија Тејтум, Браун и Розијер уз пика прве рунде (они се најчешће помињу) за повређеног Каваија који још није потписао дугорочни уговор.... Није он Сем Прести....
Pa pitanje je da li moze da prodje sa samo jednim
Ja bih npr na keca dao rozijera i brauna za kavaija ili dejvisa(pre kavaija). Svakako su puni spolja kad se vrate ova dvojica nema tu minuta za sve bekove
Криво се изразих, њих тројица се помињу, а као комбинације Тејтум + Браун + пик се помињу или Тејтум + Розијер + пик.... До јаја ствар за Спарсе, а за Бостон је тзв. хај риск - хај гејн....