НБА

1. Pa da, samo cisto sumnjam da ce se ejndz odreci tejtuma koji jebe kao ruki za igraca koji je propustio sezonu plus jos jedan i pik pa mnogo je kume. A dejvis ne znam kolko bi se uklopio nije on u fazonu da se nesto cima da igra odbranu(koliko god da igrac takvog kalibra treba da se uklapa lol)

2. Pa Dejvis je jedan od najboljih odbrambenih igrača u ligi

3. Ma mora da se uzme Kavaji ako može. Plus bi se do jaja uklopio u Boston kao čovek.

4. On je propustio celu sezonu zbog sukoba svog tima i san antonia oko viđenja njegove povrede, ima neku čudnu povredu ali ne neku što menja karijere

5. Nešto mu se grči noga fazon lolo i jedni misle da je tetiva drugi da je mišić a ne mogu da se srtim ko šta, nije ni bitno

6. Dejvis je jedan od najboljih defanzivnih igraca po istoj statistici po kojoj je i jokic jedan od najboljih defanzivaca u ligi. Doduse dejvis bi onako krakat vrv i mogao da bude odlican defanzivac ali kako rekoh jebe mu se tacno

7. Није битна статистика јбг, Дејвис је и дошао као дефанзинва сила са Кентакија....

8. A sto se ticr kavaija-kapiram da ako iko zna sta treba da se uradi onda je to ejndz. Sigurno najbolji gm u ligi jbg

9. Dobro diperu ja ne znam dal si gledao no ove sezone makar u po kad se kao igra ozbiljnija odbrana ali brat se ne cima. Doduse kad redovno ima 40/15 onda i ne mora lol ali osim poneke rampe s onim rucerdama majmunskim nema nekog cimanja naprotiv punile ih sve cetvorke redom

10. Дал се Тео допингује, паде ми на памет сад.. И ако да, па лол.

11. Pa bas nema nekog smisla da se dopinguje, em je igrao koliko i u evropi em nije da necemu u njegovoj igri doprinosi doping

12. Super su i tejtum i braun, posebno braun mislim da će biti ozbiljan igrač i već jeste, ali za kavaija se zna da je super zvezdetina, i mentalno jak i odgovoran i već osvajao, i ima još 15 godina da igra.

Meni je tu ključno što bi se on idealno uklopio u tu zdravu ljudsku bostonovu atmosferu, skurcao bi se verovatno u nekoj ciganmali tipa Filadelfija ili Klivlend, ali u Bostonu bi cvetao ko Durent u GS.

13. Увек може јаче тело да допринесе нечему. Мада да, највероватније не. Богдан са друге стране.

14. A isto tako bi tejtum i braun bili super za san antonio u tom ljudskom smislu

15. Mada ja nešto mislim da će Kavai ostati u SA, posrbno što je Popoviću krepala žena

16. Ps čovek je kandidat za defanzivca godine

17. Па то, Ејнџ одлично ради посао и, вероватно, у договору са Стивенсом ће и довести Каваија/Дејвиса/Фуркана Алдемира ил' ко му већ буде требао.... Ал' у пуном саставу могу узети титулу, поготово ако Кавси опет сјебу ствар као и 2010. и Леброну направе крш састав, мада ће онда овај да оде....
    А гледе Дејвиса не цима се као и Харден, ал' битно је да може да буде дефанзивна зверина ако то Бостону затреба, а и Пеликанси се генерално нису цимали око одбране у регуларном делу, а и код Портланда је једино и било битно да затворе Лиларда и Мекколума, што су Џру и Рондо урадили....

18. Каваи је претходну сезону лагано одиграо на МВП нивоу, наравно и плеј-оф док га Заза није скршио.... А и Спарси би могли јебено да искеширају за њега 220 милиона, а не да једу говна, ако и има проблема око новог уговора.... Није то Мајк Конли да се питају је л' треба да му дају, размазише их превише Данкан, Паркер, Ђинобили и остали....

19. Za Tejtuma mislim ipak da mu je plafon neki A- nivo igrača. Svakako je nesigurno prognozirati rukija, ali tako mi deluje. Znači da bude neprikosnoveni lider nekog Šarlota ili dobra druga opcija u jakom timu. Braun mi je mačka sa većim potencijalom ali i za njega nisam baš siguran da može biti vanzemaljac nivo ikada.

20. Jeste mlatoni a kandidaturu su mu donele blokade i ukradene lopte. Realno je gober dpoy ove godine i niko drugi

Nema klivlend sta puno da drka kolju ih majmunski ugovori. Mada se prica da mogu se nategnu za dzordana jer klivlend valjda pocinje da tenkuje

Jel se gs raspada na kraju sezone, kakva im je situacija sa ugovorima?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.