НБА

1. Rendl vec potpisao za nju orleans

Jel realno da ce kazinsa da uglave?

2. Ja ne kapiram zasto mislite da taj seleri kep ne moze da se probije pa ona budala u bruklinu placala luxury tax ne znam sto lejkersi ne bi mogli i to samo ove godine posto su svi ovi ugovori na godinu dana
    Rendl je 13,8 miliona a deng 17 ako ga trejduju mada tesko mozda strec pa 10 da skinu

3. Ma daleko im lepa kuća. Kad ste već spomenuli Space Jam
    youtube.com/watch?v=YrMOxASAmP0
    Usraće ga glupi ameri u svojoj kretenskoj megalomaniji i želji za spektaklom kad uzmu da napucavaju efekte i budže do maksimale da ga naprave što više realistično i nalik igranom filmu. Ako radiš crtani, odradi jebeni crtani, a ne neke nakazne hibride. Glupi ameri i njihova holivudska genetika i njihov glupi NBA, industrija zabave za mase, daj neka glupi ameri samo vrište od smeha, to uredno plaćaju u dolarima i samo peglaj. U pičku ja

4. Ja pričam o trejdu, moraju da pošalju igrače sličnih primanja ako planiraju da dovedu Lenarda u trejdu.

I ne mogu tek tako da probiju seleri kep, ima pravila i za to. Tipa mogu da ga premaše ako potpisuju ugovor sa svojim igračem, ali ne sa nekim sa strane, kao što je Kazins. Tako da bi on valjda morao da pristane na baš malu platu ili ne znam da li mogu neki sign-and-trade sa Nju Orleansom da odrade. Ili da razvuku onaj kriminalan Dengov ugovor na par godina.

5. Mada se i ja nadam da ovim samo popunjavaju rupe kad odrade taj neki veliki trejd i otarase se dosta igrača. Ne znam koliko beše treba da prođe vremena pre nego što igrač, posle potpisivanja ugovora, može da bude trejdovan? Da i neka od ovih karikatura učestvuje u trejdu

6. Tek u decembru ce moci da odu ovi sto su sada dosli.

7. Mada bilo je trejdova kad se plate nisu poklapale, možda ima i za to izuzetaka, jebem li ga sad, ne mogu više o nba, ne mogu

8. meni je nba takav jebeni cirkus da mi utrne kosa kad gledam neku levu utakmkcu tipa Klipers - Majami i ne mogu da pojmim da su oni toliko kvalitativno odmakli od Evrope (a jesu) da recimo Bogdan i Teodosic imaju uticaj na igru kao i ona maskota sto se kerebeci na tajmautu, a u Evropi su bogotac, meni tu nesto ne stima i lagao bih kad bih rekao da imam logicno objasnjenje osim da je nesto sa vazduhom

9. A jel ima u NBA ono kao kod nas, evo dam ti ja platu 150€ na račun a 350 na ruke?

10. Tipa Kazinsku daju milion godišnje zvanično a preko neke svoje franšize mu plate 156 miliona da nosi njihove naočare?

11. Kontam da bi zaglavili 30 godina robije, nije to Kikinda jebena

12. E čuo sam nešto slično da su radili u minesoti dveiljaditih, nzm koji je igrač bio u pitanju

13. Bilo je ono sa Kirilenkom u vreme dok je Bruklin vodio onaj ruski milijarder kad je Kirilenko imao ponudu od 10-ak miliona od Minesote a on potpisao za neki minimum za Bruklin, tipa 2-3 miliona. Ko zna šta je sve tu dobio sa strane

14. Hahahah, to, prijave ga na minimalac, al teče staž, ima zdravstveno i markicu za prevoz. I daju mu s vremena na vreme nešto na ruke.

Hahaha, a Lejkersi što neko reče, valjda PS, ili će da uzmu tituli, ili će opasno da fejluju.

15. uh odlično imam neku lejkers majicu otprilike jedno 6-7 godina staru, ako mogu da uđem u nju ima da je nosim i da podržavam lejkerse dok ne puknu onda ću onako izrevoltirano i teatralno da je pocepam ahhahaahaa

16. Kazins ide u Voriorse?!

17. je l' sad na istoku i zvanično najjači tim Boston, ili su mu kakvi konkurenti Toronto i Filadelfija?

18. DMC Green Durant Klay Curry
    ovo je izgleda postavka sledeće godine, koji kurac hahah

19. voriorsi bi all-star tim istoka dobili u finalu 4-1

20. претерано брате

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.