НБА

1. Kaže neće više da igra sa "dominikanskim Enesom Kanterom" haha. Sad odradio intervju sa espn-om, čekali ga odmah posle treninga, pa ovo ni u Zadruzi ne mogu da smisle

2. Bratina je batler, gotivim ga jako

A neko je pokusao jednom da me ubedi da ce vigins biti ol star haha koja prevara od igraca ranga gala mekela

3. Kapiram da Batler uskoro vadi nož ako ga ne trejduju. Ozbiljna ulična škola...

4. -Kazu da ste bili grubi prema KAT-u?

-Pa jesam, bio sam grub

Hahahaha

5. Koje bio grub jasam

6. League sources tell me Jimmy Butler pointed directly at Andrew Wiggins and Karl Anthony-Towns and declared "I'm f*ing done playing with Tim Hortonway Jr. and Dominican Enes Kanter"

tim hortonway jr hahahah

7. Dobro na stranu što je očigledno on taj league source, ponizio ih je solidno

8. Hahaha jos nisam video ovakvo pisanje po saigracima

9. Jos je igrao sa trecepozivcima i namazao ih govnima da potkrepi svoje reci

10. Ponudili ga hjustonu za gordona i pj takera al hjuston ne da pj-a

11. bobi ima veci najveci per u istoriji hah

12. boban se penzionise za 2 god i pravi svoj talk show zajedno sa tobajas herisom, tzv bobi and tobi show (now on TV), postaje zvezda i van kosarkaskog sveta, poznatiji od djovaka, tesle itd

13. a uzece ga fazon u novi space jam sto prave boli ga kurac uzeo pare drka se lep zivot//

14. jebem li ti trozonozas sve to gde god sta imas ti jeli...

15. dosta sam te trpeo, nego da te pitam imas li sestru?

16. video sam skoro jednu devojku, licila je na tebe pomalo, pa sam pomislio,

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.