НБА

1. jokić konačno odigrao krštenu utakmicu

2. Ono kad naučiš da igraš klač

3. što kaže komentator na altitjudu: prve tri četvrtine su bila zabava, a ovo sad je plejf nivo igre

4. Kad udjem na forum i vidim da je Glavni komentsrisao, znam da je nešto o Jokiću. Xd

Ko sina da pratiš, zahtevniji si od Lonzi Bolovog ćaleta. Lolo

5. Da ti budem iskren, skoro da je tako. Mislim da je zbog toga što je dečko na terenu hodajuća mrlina endomorfne građe - kao što sam i sam. Naravno, njegova košarkaška inteligencija nije upitna, za razliku od moje koja i ne postoji.

6. Јокићу ако и бројке нису нешто, више се троши око одбране ове сезоне, нарочито пик ен рол.... А и Денвер фино пика одбрану ове сезоне, око петог места су негде јебем ли га а прошле свака утакмица 250 јебених поена барем....
    Ал' зато солидно кандидата за МИП до сада, пола Сакрамента комотно....

7. Ako misliš koji su po igranju odbrane na kojem su mestu, onda ne znam moguće da su na petom u ligi, ako misliš na power ranking, prvi su na zapadu, a drugi sveukupno u ligi trenutno barem.

8. Ма да, у одбрани, четврти, пети, ту су негде за сад.... Прошле сезоне су ужасни били.... Здрав Милсап исто помаже доста наравно....

9. Да не буде да сав кредит иде Јокићу, већ лошије партије у нападу су вероватно резултат тога.... Адаптираће се он полако, мада није да има тело да се пуно троши и у нападу и у одбрани....

10. On a certain Minnesota sports site I follow people have been keeping track of Benz's preposterous commentary for a long time now. Here are a few of the most recent gems that stand out:

Against the Hawks on Dec. 21st

Benz - "(Hawks player, Mike) Muscala, the St Louis Park native..."

Jim - "Roseville"

Benz - "No wait, I'm from St Louis Park."

11. Hahaha kakvog sam ja maloumnika igrao plus sinoć na prvom ovosezonskom nba tiketu, bio na 16.5 on stao na 16, i evo sad vidim ovo :)

Sreća pa sam pao i na big black greek-a, pa mi je presmiješno sad

12. Pa sta si ceko do sad da odigras prvi tiket? Da vrate bonove jel?

13. Dobro izvini sta se drkas odma...

14. Dončića nema niđe, razigra se u poslednja dva minuta i serijom 11:0 preokrene i donese pobedu.

15. баш лепо поломи црњу за последњу трицу

16. Kako je jak. JEBI BRADICU

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.